avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna, in 17 septembrie face fetita 2 ani iar eu astept ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna, in 17 septembrie face fetita 2 ani iar eu astept gradul ...

buna, in 17 septembrie face fetita 2 ani iar eu astept gradul de handicap intrebarea este daca nu imi vine gradul pana in 17 septembrie mai pot primi prelungirea la maternitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:02, 19 August 2022
Veti primi dupa depunerea actelor necesare prelungirii duratii CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Help Bianca@ Bianca@ Bună ziua!in data de 6iulie împlinește copilul 2ani,cu situația în care se află tara (covid)nu reusesc sa iau legatura cu cei de la dgasp,pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3. cristymicuta cristymicuta Buna ziua,am si eu o intrebare.Am o fetita nascuta prematur cu scor apgar 1 la nastere ,cu ventricomegalie ,retard de crestere si retard usor neurologic,in ... (vezi toată discuția)