avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Help
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Help

Bună ziua!in data de 6iulie împlinește copilul 2ani,cu situația în care se află tara (covid)nu reusesc sa iau legatura cu cei de la dgasp,pentru a-mi depune dosarul pentru prelungirea concediului de maternitate pe baza unui handicap la copil. Stimulentul e ca si pierdut...dacă nu dau azi răspuns la angajator. Ce pot face? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 5 Mai 2020
Aveti certificat de incadrare grad handicap pentru copil ?

Pe baza acestuia , numai CCC se poate prelungi , nu si concediul de maternitate.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da,am certificatul de la med.pediatru
Atunci mergeti la angajator si depuneti cerere de prelungire a duratei CCC , respectiv intrebati la AJPIS ce acte mai sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere si ingrijire copil pana la 3ani (handicap) geo_m_14 geo_m_14 Cum trebuie sa procedez pt a fi sigura ca nu pierd indemnizatia in cel de-al 3lea an? Am stat 2ani in concediu de crestere si ingrijire a copilului si cu o ... (vezi toată discuția)