avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent

Buna..daca sunt in stimulent de insertie si am ramas însărcinată am 4 saptamani si la firma se fac restructurări ma poate da afara? Ca sunt însărcinată inca nu am anunțat firma. Pt ca am zis ca e prea devreme si din cate stiu eu as avea protecție pe perioada stimulentului de insertie
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Darib, utilizator
Cel mai recent răspuns: Darib , utilizator 12:26, 21 Ianuarie 2020
Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos pt raspuns. O zi bună sa aveti

Cornel Vasile a scris:

Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim in timpul beneficierii de stimulent insertie Horatia Horatia Buna ziua, Va rog frumos raspuns avizat la urmatoarele -daca primesc stimulent de insertie dar am schimbat angajatorul, am obligatia eu sa il anunt despre ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie BRATU ALINA BRATU ALINA O angajata s-a intors mai devreme din concediu crestere copil si beneficiaza de stimulent de insertie. Dupa 3 luni isi da demisia si se angajeaza la alta ... (vezi toată discuția)