avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate faghiean

Activitate faghiean

Bună seara- aceeași problemă am și eu - cu aflarea arhivei de la ICM-4-dar din păcate nu găsesc nici unde!!! pe unde am aflat câte ceva- am sunat , da achitați suma de,in contul..... după 3luni vine răspunsul - ne pare rău dar nu deținem arhiva de la ..... !!!!! alte indiciii -încercati la- sau nu știm și tot așa și nu găsești nici cum!!! problema e că dai bani și nu rezolvi nimic și pierzi și bani și timp- vă întreb ce mai e de făcut???
AȚI GĂSIT CEVA INDICII?0350 800 008- E O FIRMĂ DIN VÂLCEA- SUNAȚI SI POATE AVEȚI NOROC!!!
BUNĂ ZIUA- PT CEI INTERESAȚI DE ARHIVA ICM -uri- EU CAUT ICM-4- ȘI NU GĂSESC NICI UNDE!!!!! DAR DIN INTÂMPLARE AM DAT DE O FIRMĂ CARE DEȚINE ARHIVE DE ALE ICM- DAR NUMAI 4 NU!!! CA ATARE PT CEI INTERESAȚI DE ARHIVE ALE ALTOR ICM-uri ;- VILTEHNICA SRL - STR UZINEI -65- BĂBENI - VÂLCEA- viltehnica@gmail.com- TEL- 0350 800 008 SUNAȚI și VĂ DĂ DETALII. AȘI VREA SĂ FIU ANUNȚAT DACĂ CINEVA A REZOLVAT SAU POATE DAU ALȚII DE ICM-4.
Răspuns la discuția Perioadă asimilare
Vă mulțumesc mult! se merită să mai caut, dar problema e că nu găsesc arhiva de la ALSIT-CRAIOVA! aceeași problemă și cu fosta ICM-4- Buc. pe unde întreb , nu e la noi , nu știm cine deține arhiva! Deci de la pensia pe caz de boală nu mai beneficiez de perioada de ASIMILARE? vă mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Perioadă asimilare
Să trăiți, sunt pensionat pe caz de boală grad-trei din 2011 și luna asta mi-am depus dosarul pentru pensie anticipată , că am opt ani de gr -2-a. Vă întreb dacă perioada de pensie de boală se trece asimilarea la vechime și cu câți ani sau câte luni la an și dacă intră în calcul? vă mulțumesc mult . Sunt născut în 26-11 56- dacă trebuie,am 32,5 ani vechime. Am mai lucrat la ALSIT-CRAIOVA - 76-78 ca detașat și nu mi-am recuperat grupa , am lucrat la CET-HALÂNGA- DR TR SEVERIN și nu mai găsesc unitatea. Vă întreb dacă se merită să mai caut? vă mulțumesc foarte mult.

faghiean a scris:

Asimilare

Asimilare
Răspuns la discuția Vechime
Vă mulțumesc mult
Răspuns la discuția Vechime
Vă salut, deci în concluzie ce trebuie să fac?
Dar arhiva de la fosta ICM-4-Buc? vă mulțumesc.


Patrascu Iosif a scris:

Unde se gaseste arhiva Baza de Aprovizionare Cantine Bucuresti din cadrul CAGCCF-MTTc

Discuție Vechime
Bună ziua, mă numesc Faghiean V și vă rog să mă ajutați să găsesc arhiva de la fosta ICM-4-Buc.