Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si intabulare . s-a modificat limita de extravilan si ar trebui sa refac cadastru. vecinul a făcut gardul pe terenul meu cu 30 cm abatere de la răzor ce pot face - în total vre-o 10-15 mp? problema nu e suprafata ci faptul ca terenul era deja prea mic la deschidere 12.5 . eu vreau sa vând si pentru asta trebuie refăcut cadastrul dar nu înseamna ca trebuie sa accept ca ii dau gratuit vecinului cat a intrat pe teren ? cum ar trebui sa procedez
as dori sa creez un website doar pentru producatori autohtoni. este posibil sa am probleme mai tarziu cu legislatia europeana sau consiliul concurentei?
Curtea de apel BUCUREªTI Constata nul recursul
Solutie: Constată nul recursul declarat de recurenta Obligă recurenta la plata cheltuielilor de judecată reduse, în cuantum de 2000 lei, către intimat. Irevocabilă.
Ce inseamna asta ? Sunt reduse cheltuielile de judecata castigate deja inainte de recurs sau doar cele pt recurs?
inca o completare. pe foaia de lichidare semnata si stampilata de la fosta firma scrie ca nu am avut zile lipsa nemotivat. e acest document suficient de tare ca in instanta sa pot sterge -anula ce scrie pe cartea de munca(ca am lipsit nemotivat 4 zile)?
ok e perfect legal. dar de ce trebuia sa scrie in cartea de munca ca am lipsit nemotivat 4 zile. Cand eu facusem cerere de concediu si se aceptase pt ultimele 5 zile.