avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si intabulare . s-a ...

Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si intabulare . s-a modificat limita de extravilan si ar trebui sa refac cadastru. vecinul a făcut gardul pe terenul meu cu 30 cm abatere de la răzor ce pot face - în total vre-o 10-15 mp? problema nu e suprafata ci faptul ca terenul era deja prea mic la deschidere 12.5 . eu vreau sa vând si pentru asta trebuie refăcut cadastrul dar nu înseamna ca trebuie sa accept ca ii dau gratuit vecinului cat a intrat pe teren ? cum ar trebui sa procedez
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:55, 22 Mai 2023
actualizati cadastrul si daca e cazul (se evidentiaza suprapuneri) si daca nu cadeti de acord asupra modului de rezolvare, initiati un proces de granituire. riscul e ca dureaza si nu puteti cunoaste rezultatul final

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastre eugen2011 eugen2011 Buna ziua , Am o problema pentru care cer sprijinul celor de specialitate sau celor care au trecut prin asa ceva.Acum patru ani ani am fost la notar pentru a ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)