avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Sorinmarin98

Activitate Sorinmarin98

Discuție Buna ziua
Buna ziua, de curand am primit o amenda de circulatie, in perioada asta a pandemiei cum se procedeaza, se amana plata ei la jumatate cu mai mult de 15 zile, sau in cazul acesta ramane neschimbat nimic. Ținând cont ca urmeaza sa vine si pastele si lumea pleaca in concedii. Tin sa precizez ca ea a fost primita in data de 06..04.2020. Multumesc
Răspuns la discuția Urgentare caz clasare
Cum fac acest lucru, si cui o adresez?!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, puteti face o contestatie privind tergiversarea dosarului penal-488 ind1 Cpp.

Buna ziua, revin in atenția dvs, in urma am fost testat cu etilotestul rezultand o alcoolemie de 0,44 mg ( din cauza la 2 ciocolate cu ROM), au sosit analizele de 0,00mg, si din data de 03.02.2020, Prim-Procurorul, tot amana clasarea dosarului, in vederea recuperarii permisului.
Cum pot urgenta, pentru a primii decizia de clasare.
Si aceea, harti prin care formulez, cererea de urgentare, cum ar trebui redactata?!
P.s. Are dreptul sa tina atata timp, dosarul la el, mai este putin si face si la el 1 luna de cand il are.
Multumesc anticipat!
Buna ziua, vin si eu la dvs cu o rugaminte.
As vrea sa un o plangere impotriva unui prim procuror care acorda un maxim dezinteres in vederea solutionarii si clasari unui dosar de alcoolemie in vederea returnarii permisului auto.
Acesta nici in zilele de audienta cand aude de mine nu vrea sa stea de vorba.
Imi zice sa astept ca vine prin posta decizia.
Cat mai trebuie sa astept, de o luna astept rezultatele analizelor de sange ( acestea fiind de 0,00mg).

Ajuta ti ma.
Unde si cui ma pot adresa?!
Răspuns la discuția Urgent
Insa pot sa dau in judecata politistul, sau IPJ ul, pentru ca mi a fost retinut permisul.
Eu in acest timp am fost dat afara de la locul de munca, pentru ca nu am mai avut permis , de circa 1 luna nu am permis.
Vreau sa le cer despagubiri morale cat si materiale
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

V-am spus ca nu este asa de simplu precum pare.
Eu insa va dau dreptate.
Problema este insa, asa cum stiti, ca se poate muri cu dreptatea in brate.

Este insa posibil sa faca ce are de facut chiar daca v-a trimis acasa.
Este bine ca ati mers.

Am fost politistul ma trimite la procuror.
Si procurorul zice ca nu face program de audiente, desi azi e zi de audiente, pe motiv ca este PROTEST.
Si refuza sa solutioneze dosarul.
Chiar e normal sa ma expedieze acasa, si sa ofere asemenea dezinteres.
Cand i am zis ca ma duc sa "omor" pe cineva, nu mai este protest si nu lucreaza un dosar de om?!
Si mi a zis ca sa o mai zic odata, si ma aresteaza.

Mergeți sa vorbiti cu polițistul si procurorul.

Va multumesc frumos.
Ma grăbesc deoarece vreau sa plec din tara, si nu as vrea sa cheltui banii pe un avocat,sa ma reprezinte. Ma gandesc ca poate urgentez singur.
Si daca da?! Cum pot face asta

Depinde de mai multe lucruri.
Poate dura o lună dar si cateva luni desi nu este corect asa.

Dar in anumite cazuri cat dureaza pana iti trimite scrisoarea acasa ?! Multumesc anticipat

Exact in astfel de cazuri cu urgentarea contează mult avocatul.
Încercați sa urgentati singur dar este posibil sa va plimbe.

Discuție Urgent
Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut sa imi zica cat. Dar a zis cu ea si cu dovada de la politie merg la rutiera sa iau permisul.
Dureaza mult, si daca da. Pot urgenta treaba?!
Va rog ajutor.
Răspuns la discuția Raspuns procuror
Permisul o sa mi se restituie. Dar vreau sa stiu cum pot urgenta solutionarea cazului. Si procurorul a spus sa astept acasa ca o sa primesc clasarea dosarului. Cu hartia aceea si dovada de la politist o sa merg la rutiera sa primesc permisul. Vreau sa stiu atata tot dureaza mult aceasta solutionare, si daca da. Cum pot urgenta ?!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Cazul dvs. seamana cu al domnului care era la cura si a mancat doua mere si o banana cu seara inainte
Sfatul, in acel caz, a fost sa se adrese instantei.
[ link extern ]