avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgentare caz clasare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgentare caz clasare

Buna ziua, revin in atenția dvs, in urma am fost testat cu etilotestul rezultand o alcoolemie de 0,44 mg ( din cauza la 2 ciocolate cu ROM), au sosit analizele de 0,00mg, si din data de 03.02.2020, Prim-Procurorul, tot amana clasarea dosarului, in vederea recuperarii permisului.
Cum pot urgenta, pentru a primii decizia de clasare.
Si aceea, harti prin care formulez, cererea de urgentare, cum ar trebui redactata?!
P.s. Are dreptul sa tina atata timp, dosarul la el, mai este putin si face si la el 1 luna de cand il are.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:37, 21 Februarie 2020
Buna ziua, puteti face o contestatie privind tergiversarea dosarului penal-488 ind1 Cpp.
Cum fac acest lucru, si cui o adresez?!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, puteti face o contestatie privind tergiversarea dosarului penal-488 ind1 Cpp.

Judecatorului de camera preliminara careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in prima instanta trebuie sa adresati contestatia. Scrieti in cuprinsul ei ceea ce va nemultumeste, nu exista un model tip. Consultati un avocat sa va ajute in redactare sau cititi textul de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Marinsorin16z Marinsorin16z Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Daca nu doresti probe biologice ti se ia permisul. daca doresti ti se ia 24 de ore + 15 zile. buna lege! ContSters184021 ContSters184021 0,00 mg/l este o concentratie de cel mult 0,40 mg/l... Deci, legal politistul retine orice permis de conducere (\"i se retine\") daca valoarea concentratiei ... (vezi toată discuția)
Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)