avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate Yoyo1990

Activitate Yoyo1990

Nu a lăsat copii la el pentru mine.Copii au fost la noi de comun acord prin notar după ce au divorțat.El ia luat într-o vacanță și nu ia mai adus.Si acum el a dat-o in judecata.in care scrie numai minciuni.Noi i-am mai luat și în vacanțe pe la noi.Dar doar daca avea el chef să-i lase.Ca nici de vorbit nu i lasă să vorbească cu ea.O blochează și nu mai poate suna.
Buna ziua.Am ai eu o întrebare.Actuala mea sotie a fost dată in judecata de fostul soț pentru plata pensii alimentare la 3 copii.Cand a divorțat la notariat copii au rămas la noi cu condiția că el sa contribuie la creșterea lor.El lua și alocațiile și nici nu trimitea nimic.Intre timp el a luat copii și sunt la el.Noi le-am mai trimis banii când am putut și noi.El când a băgat procesul a zis că vrea pensie alimentară și minte că noi nu am trimis nimic.El le interzice la copii sa vorbească cu mama lor.Ce se poate întâmpla dacă el a dat-o in judecata?Noi avem dovezi că am trimis bani pe numele lui.
Am vorbit la banca și pot scoate alocația direct de la ghișeu cu buletinul. Va mulțumesc frumos pentru ajutor.
Va mulțumesc frumos pentru îndrumare.

Madalina Pascu a scris:

Discutati cu ambii, e nelegala poprirea alocatiei.

Țin sa menționez ca alocația este singurul venit care întra în cont. Alți bani nu îmi intra în cont. Sa insist la executor. Sau sa vorbesc și la banca.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, alocatia nu poate fi supusa executarii silite. Insistati la executor pana va raspunde sau trimiteti-i o cerere in scris privind deblocarea sumelor reprezentant alocatia.

Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 lei. Am sunat la banca și miau zis sa iau legătura cu executorul dar nu răspunde. Când mi se va vira alocația îmi va lua banii din cont? Sau vor rămâne blocați acolo? Ce trebuie sa fac ca să nu îmi ia alocația din cont
Am uitat sa menționez. Ea a stat doar o luna în străinătate. Eu am rămas mai mult timp.Am încercat cai va aduce înapoi pe cale amiabila. Nui lasă să vorbească cu ea deloc. Mulțumesc frumos pentru ajutor!


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Pai am plecat în străinătate amândoi. Și am zis ca poate o înțelege de vorba bună. Dar se pare ca nu vrea.
A observat. A încercat cu vorba bună sa i zică sai dea. Ia interzis sa vorbească cu ei. A blocato peste tot. A mers acolo sai ia. A început sa o amenințe și sa arunce cu cărămizi după ea. A sunat la politie. A mers un echipaj acolo. Lea arătat la dânșii hârtiile de la notar dar tot nu ia luat. Cum au venit asa au și plecat polițiști. Acum întreb ce avem de făcut.Unde sa mergem ca să fie legal. Ca tatăl lor o amenință cai face rău și alte lucruri.


Trebuie la un executor din zona unde are ea domiciliu sau un executor din zona de unde a fost căsătorită? . Ca difera județele.