avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Activitate Chirita AdrianMadalin

Activitate Chirita AdrianMadalin

In data de 06.05.2020 ora aproximativa 07:00 m-am prezentat la Spitalul Judetean de Urgente acuzand dureri in zona anala si spunand personajului de triere ca nu am putut dormi din cazua acestor dureri,deplasarea imi este restrictionata de catre durere si declarandu-mi neputinta in a continua orice activitate ca urmare a dureri. Am fost rugat sa astept deoarece medici isi schimbau tura de garda. M-am conformat si am asteptat pentru 2 ore pana la ora aproximativa 09:00 moment in care una din asistente ca urmare a durerilor in care ma aflam s-a oferit a imi administra un calmant si a observa cauza dureri. Dupa care am fost informat sa il astept pe doctorul de garda ,la momentul respectiv, pentru chirurgie.
Aproximativ in jurul orei 10:15 una din asistente mi-a inmanat o FISA cu NR 19768 din data de 6.05.2020 si mi-a sugerat sa iau tratamentul din prescriptia atasata fisei si sa plec acasa. Fisa are parafa si semnatura a doi doctori eu neavand niciun contact cu acestia pe perioada vizitei la urgente.Dansii punand acest diagnostic si oferind prescriptie unui pacient pe care nu numai ca nu l-au consultat dar nici nu l-au vazut daca exista ei neavand niciun fel de contact cu mine.
Observand reticenta personalului in a ma ajuta si observand ca deja au trecut peste 3 ore de cand ma aflu in sala de asteptare fara a primi ajutor de specialitate (desi se puteau observa durerile agonizante in care ma aflam) sau macar acordarea vreunei informatii in vederea unei viitoare ore cand voi putea fi consultat de un doctor am decis sa ma adresez unui cabinet particular.

Este legal ce s-a intamplat acolo ?
Am sanse de castig daca ii dau in judecata ?
Cui ma adresez ?
Sunt student la aceeași facultate cu amicul meu. Amândoi angajați la aceeași firma. Aceeași vârstă avem amândoi. Fără credit negativ și eu și el.

gi-jane2 a scris:

criteriile sunt in program, probabil ca exista motive intemeiate pt care nu ati obtinut acel credit, asta nu analizam noi aici. Banca nu popate da cu banii asa. oricu, ca da pe propriul risc,
Banii nu sunt dati de stat, sunt garantati de stat, iar dobanda si alte taxe sunt suportate de stat, statul va faciliteaza prin program accesul la credit fara dobanda daca indepliniti anumite conditii
sunteti stundent, urmati cursuri ?
aveti ordonanta aici, vedeti unde ati gresit, ce conditii nu ati indeplinit si mai depuneti o data dosarul.
[ link extern ]

Sincer, ar trebui sa va uitati in gradina dvs, de ce nu ati obtinut dvs, decat in gradina altuia, ca a obtinul altul pe alte criterii.

Adică un credit oferit de statul roman din bani tuturor este dat pe ce criterii dorește banca?

gi-jane2 a scris:

NU, adica dvs puteti sa chemati pe cine vreti in judecata, dar ar fi degeaba.
Incercati la alta banca inscrisa in program.

Greseala ta este ca ai spus ca ai scris ca au fumat amandoi inculpatii. Intri la trafic de droguri asa. Modifica cand te cheama in fata procurorului si spune ca era numai pentru unul din voi si numai unul a fumat.
Intri pe detinere de droguri mai bine decat pe trafic de droguri. Pedepsele sunt mult mai mici. Cel mai probabil nu o sa patesti nimic asa.
Pe prima lege maxim te baga intr-un program de 9 luni pentru Combaterea Consumului de Droguri + NUP ( Neinceperea urmariri penale) daca nu ai antecedente.
Traficul de droguri = Vanzarea sau distribuirea ( adica nu e nevoie ca prietenul tau sa iti dea bani ci doar sa ii distribui substanta)
Bună ziua,
Am și eu următoarea nelămurire. Eu și un amic am depus actele pentru programul investește în tine la o săptămână distanta (eu find primul care a depus cererea). El având niște relații la o sucursala i s-a aprobat, mie nu. Exista o posibilitate sa dau banca în judecata pentru asta?