avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate VALCROFT

Activitate VALCROFT

Pentru depunerea Declaratiei 010 in cazul unei Asociatii (ONG) nou infiintate se percep ceva taxe
buna, doresc sa preiau pentru exploatare o suprafata de teren agricio cu destinatie piscicultura ce face obiectul unui contract de concesiune in al carui continut se specifica faptul ca este interzisa subconcesionarea. dar in urmatorul punct se stipuleaza ; Concesionarul nu va putea incheia cu terti nici un fel de contract care are ca obiect exploatarea tertenului , decat cu acordul prealabil al Concedentului, prin derogare de la prevederile pct. (anterior) pentru motive temeinice.Am acordul Concesionarului fiind in imposibilitatea de a mai continua exploatarea intregi suprafete. Sub ce forma, mod si ce contract putem incheia si sa-l propunen Concedentului. va multumesc.
Pentru primirea de noi membrii ( asociatii-cluburi cu personalitate juridica) intr-un ONG care este procedura de urmat (documente necesare) si daca este nevoie de cerere de modificare a actului constitutiv si statut in acest sens sau daca nu ce trebuie facut ?
Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in obiectul de activitate asemenea servicii, si clădirea nu a fost autorizată sau folosita in acest scop, activitatea firmei fiind Acvacultura in ape dulci, Pescuitul sportiv. As dori sa schimb destinația acestei clădiri in rezidentiala ca spațiu de locuit pentru familia mea. Care este procedura de urmat. Va multumesc pentru înțelegere si deschidere.