Bună ziua, iata ca din păcate nici dupa aproximativ un an nu avem certificat, am fost peste tot pe unde sa putut si toti imi spun ca trebuie sa il dau pe fostul sot in judecata, l-am dat si de atunci astept un raspuns(luna martie), stiti cumva daca pot formula o cerere de urgentare a cazului, mulțumesc frumos
gi-jane2 a scris:
nu de specificat, i-ati pus-o aluia pe masa ? mergeti cu ea.
in ce priveste numele , e vb de numele dvs, e singurul pe care il poate lua, pt ca pana ca tatal sa il recunoasca, sunteti singurul lui parinte, pt instanta prin hotararea data a inlaturat prezumtia de paternitate.
Deci, mergeti inapoi, solicitati emiterea certificatuui de nastere al copilului si depuneti certificatul dvs de nastere, ala de divort, hotararea judecatoreasca si daca in hotarare scrie si ca tatal isi poate recunpaste copilul, merge si tatal pt a recunoste copilul.
Daca va respinge, solicitati o incheiere asta inseamna o hartie prin care se respinge cererea dvs si pe care apoi o atacati in instanta. Va adresati instantei pt a-i obliga sa emita acel certificat, ceea ce nu vor acuma din prostie cred eu, nu pot concepe sa manance felul 2 daca nu au mancat si ciorba.