avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate SeRoMa

Activitate SeRoMa

Buna ziua, am mostenit 3 socetati si 3 terenuri pe persoana fizica, am gasit un cumparator pentru toate (tin sa precizez ca societatile au si active si pasive) cum se procedeaza in acest caz, se face un contract sau ce anume? Va multumesc frumos
va multumesc frumos
Va mulțumesc frumos pentru răspuns, dar eu trebuie sa ma mai prezint la judecatorie ?
Buna ziua, ma poate ajuta cineva sa imi spuna concret ce înseamnă "
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: amână pronunţarea hotărârii pentru data de 13.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 30.10.2020" ?
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua, iata ca din păcate nici dupa aproximativ un an nu avem certificat, am fost peste tot pe unde sa putut si toti imi spun ca trebuie sa il dau pe fostul sot in judecata, l-am dat si de atunci astept un raspuns(luna martie), stiti cumva daca pot formula o cerere de urgentare a cazului, mulțumesc frumos

gi-jane2 a scris:

nu de specificat, i-ati pus-o aluia pe masa ? mergeti cu ea.
in ce priveste numele , e vb de numele dvs, e singurul pe care il poate lua, pt ca pana ca tatal sa il recunoasca, sunteti singurul lui parinte, pt instanta prin hotararea data a inlaturat prezumtia de paternitate.
Deci, mergeti inapoi, solicitati emiterea certificatuui de nastere al copilului si depuneti certificatul dvs de nastere, ala de divort, hotararea judecatoreasca si daca in hotarare scrie si ca tatal isi poate recunpaste copilul, merge si tatal pt a recunoste copilul.
Daca va respinge, solicitati o incheiere asta inseamna o hartie prin care se respinge cererea dvs si pe care apoi o atacati in instanta. Va adresati instantei pt a-i obliga sa emita acel certificat, ceea ce nu vor acuma din prostie cred eu, nu pot concepe sa manance felul 2 daca nu au mancat si ciorba.


Buna ziua,
De aproximativ un an de zile ma chinui sa ii fac certificat de naștere bebelușul meu, intrebarea e urmatoarea: Exista sau as putea formula o cerere de urgentare a cazului?
Eu singura am depus actele si toate necesare deoarece nu imi permit acum un avocat, nu am nici un venit din cauza certificatului si am nevoie de aceasta urgentare, exista o formulare anume? Mulțumesc anticipat. O zi plăcută!

Da eu am specificat
gi-jane2 a scris:

el nu vroia sa vina, așa ca l-am dat in judecată pentru tăgada paternala, instanța sa pronunțat ca actualul meu iubit își recunoaște copilul și ca minorul ii va prelua numele dar cei de la pri



Doamna, dvs i-ati spus ca aveti deja o hotarare jud prin care s-a tagaduit paternitatea??

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,iata ca revin cu raspunsul concret cu ceea ce trebuie facut in cazul in care minorul a fost conceput in timpul casatoriei cu un alt barbat.
in primul rand trebuie depusa o cerere la judecatorie pentru numele minorului in conformitate cu articolul 449-450 din codul civil (in cazul meu am vrut sa ia numele meu nu a fostului) in cerere trebuie explicat motivul pentru care vreti ca minuorul sa ia acel nume. ATENTIE !!! Minorul nu poate lua numele direct al tatalui. Din acest motiv trebuie depusa cererea asta la judecatorie si dupa ce ati depus cererea (puteti sa le depuneti pe amandoua odata, se rezolva mai repede) mai depuneti o cerere de TAGADA PARENTALA pentru ca minorul sa ia numele tatalui. Spre ca v-am fost de ajutor si daca mai vreti anumite detali va ajut cu placere, am trecut prin asta si stiu cum e. (Noi ne-am despartit din luna mai, sentinta de divort a fost pronuntat in luna noiembrie, iar bebe a fost conceput in luna octombrie la sfarsit)
Buna ziua, am fost azi in audiență la Șeful Stări Civile sa îmi explice de ce nu pot sa îmi facă certificat mi-a explicat și o sa revin mai târziu cu un răspuns exact cu ce am făcut. Va mulțumesc din suflet pentru ajutor.
Buna ziua, am tăgada parentala tatăl bebelușului îl recunoaște și o sa ii poarte numele dar cei de la primărie insista ca bebelușul a fost conceput înainte de pronunțarea divorțului și arunci bebelușul in certificat ar trebui sa poarte numele fostului soț pana sa poarte numele tatălui și nu înțeleg de ce, cum as putea sa poată poarte numele meu înainte de al purta pe al tatălui, va rog frumos dacă ma puteți ajuta sunt disperata de 8 luni bebelușul meu nu are certificat de naștere, nu îl pot duce la doctor nu are nici măcar vaccinurile. Va mulțumesc !