avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate monyta

Activitate monyta

Buna am si euo intrebare .....
In dupa amiaza de ieri am fost la un magazin .....si patroana de acolo mi-a spus ca, ceicare sunt la facultate, indiferent de ea, si vor sa lucreze nu li se vor face carte de munca, pentru ca vor primi de la facultate dupa terminarea ei , sau li se va trece in cartea de munca anii de facultate experienta, sau cea de genu cum ca ar fi lucrat.
Deci prin urmare daca vreau sa lucrez nu mi se a face carte de munca? cel putin e legal? Va multumesc o zi buna
Buna ziua am si eu o intrebare
stau cu parintii mei si mai am inca 3 frati, ei nu stau cu noi......daca in timp se va intampla cu parintii mei ceva, parintii au hotarat ca apartamentul sa imi lase mie apartamentulmostenire, fara a avea dreptul la apartament fratii mei ....se poate face ceva fara dreptul de a ataca la judecatorie?
dar daca parintii mei mai au o casa ...aceasta se va putea imparti intre fratii mei si mie sa imi ramana apartamentu? In concluzie daca apartamentul poate sa imi ramana mostenire fara a avea drept la el nici unu din fratii mei . va multumesc
Răspuns la discuția protectia muncii
locul in care lucrez nu da nici macar un pic de caldura in sectie e foarte frig si mai trebuie sa ies si pe hol pentru ca acolo e amplasata masina la care lucrez eu si o colega nici acolo nu e caldura. Multumesc pentru raspuns
buna ziua...am si eu o intrebare ..oare este posibil ca la un loc de munca intr-o firma sa se lucreze in frig fara nici un pic de caldura? cel putin in perioada asta
Răspuns la discuția indemnizatie paternitate
va multumesc foarte mult pentru raspuns:)
deci ...sora mea a nascut in noiembrie, si pentru a se inscrie ea sotul si copilul la acelasi medic de familie i sa cerut o decizie, indemnizatie paternala deoarece sotul ei e pe paternitate, am inteles de la acel medic la care ei vor sa se inscrie ca acea hartie e necesara pentru a se putea inscrie la medicul de familie. de la medic i sa zic ca acesta decizie se primeste prin posta dar ei nu o gasesc,
deci . sora mea doreste sa se inscrie la un alt medic de familie impreuna cu sotul ei si colilul in vrasta de 8 luni , si i sa spus ca e o indemnizatie pe care a primito prin posta, dar ea nu sio gaseste de asta am intrebat daca se poate face rost de alta va multumesc pt raspunsul anterior
daca indemnizatia de paternitate sau maternitate se pierde cum se poate face rost de alta?
Va multumesc pentru raspuns ...dar as dori sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu , tinerea telefonului la service mai mult de o luna , sunt pe abonament si in timp ce telefonul era la ei nu am primit alt telefon in schimb ...cu toate astea a trebuit sa platesc factura telefonica
Chiar nu se poate face nimic in legatura cu asta????? ii corect ce sa intamplat k lau tinut atata timp aiurea????? ...mam dus la cineva care repara telefoane si mio zis k bateria ii complet descarcata si nu are curent pt ca ei au tinut telefonul cine stie unde ..aiurea .....ce pot sa fac???????????? va rog sa ma ajutati
Va multumesc :)
buna seara as dori sa stiu cate ceva despre pensia privata pentru mama mea
Dacaare 30 de ani lucrati la cati ani poate iesi la pensie ?????? sau ce procedura trebuie urmata pentru a iesi la pensie????
Pentru a putea iesi la pensie cat trebuie sa mai lucreze? Va multumesc