avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... protectia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

protectia muncii

buna ziua...am si eu o intrebare ..oare este posibil ca la un loc de munca intr-o firma sa se lucreze in frig fara nici un pic de caldura? cel putin in perioada asta
Cel mai recent răspuns: monyta , utilizator 12:06, 6 Ianuarie 2011
Ar trebui sesizat ITM-ul
locul in care lucrez nu da nici macar un pic de caldura in sectie e foarte frig si mai trebuie sa ies si pe hol pentru ca acolo e amplasata masina la care lucrez eu si o colega nici acolo nu e caldura. Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii la locul de munca angajat angajat Lucrez la aceeasi firma de peste 4 ani. In fiecare iarna, in locatia unde lucrez, locatie care este inchiriata de firma unde sunt anagajat, este un frig ... (vezi toată discuția)
Data afara in afara programului de lucru mnlch.catalin mnlch.catalin Buna ziua, Va scriu in numele sotiei mele care tocmai a fost data afara de la servici pe motiv ca duminica (acum 1 saptamana) nu a avut cum sa ajunga la ... (vezi toată discuția)
Condiții improprii de muncă tereau tereau Bună ziua, La locul de muncă, angajatorul a decis să desființeze activitatea în una din clădiri, golind efectiv secția respectivă, oprind gazele, ... (vezi toată discuția)