avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in legatura cu garantia la telefon ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in legatura cu garantia la telefon ...

Va multumesc pentru raspuns ...dar as dori sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu , tinerea telefonului la service mai mult de o luna , sunt pe abonament si in timp ce telefonul era la ei nu am primit alt telefon in schimb ...cu toate astea a trebuit sa platesc factura telefonica
Chiar nu se poate face nimic in legatura cu asta????? ii corect ce sa intamplat k lau tinut atata timp aiurea????? ...mam dus la cineva care repara telefoane si mio zis k bateria ii complet descarcata si nu are curent pt ca ei au tinut telefonul cine stie unde ..aiurea .....ce pot sa fac???????????? va rog sa ma ajutati
Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: monyta , utilizator 23:50, 2 Iulie 2008
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu garantie la telefon mobil probleme service probleme monyta monyta Buna seara as dori sa pun niste intrebari .....sau sa ma lamureasca cineva ....am dus un telefon samsung c 520 la reparat la un magazin din Baia Mare unde era ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie laptop CMihai80 CMihai80 In ultimele cateva luni a inceput sa imi cedeze bateria la laptop, cand era scos din priza pur si simplu se stingea in 5-10 minute in general. Laptopul ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila Teodoradnd15 Teodoradnd15 Bună seara...Pe 25 Ian 2017 împreună cu o cunoștință am făcut 3 abonamente la o telefonie mobila pe numele ei luand și 3 telefoane la promoție care ... (vezi toată discuția)