avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Activitate ccccarla

Activitate ccccarla

Buna ziua, in contractul meu de propietate al apartamentului, este trecuta o habitatie viagera al unui cetatean italian,nu l-am mai vazut de 27 ani, doresc sa il gasesc, dar nu reusesc, ce ma sfatuti sa fac? Multumesc
Tinand cont ca fapta ramane aceeasi,sa inteleg ca nu va primi atest la domiciliu,dupa cele 6 luni ,il vor duce direct la petinenciar?
Buna seara, baiatul meu a fost retinut pe data e 27 ianuarie 2021, pentru falsificare monede ( euro), a recunoscut. De atunci in repetate randuri, i-a fost respinsa cererea de arest la domiciliu ( are 4 copii minori), ce credeti ca este de facut, oare avocatul nu este bun? astept sfaturi, va multumesc.
Buna ziua,am un mare necaz in familie,baiatul meu este retinut.Am o intrebare,care este diferenta intre Invinuit si Intimat ? In dosar baiatul meu este Invinuit ,iar ceilalti sunt intimati.
Răspuns la discuția Habitatie viagera
In regula,am inteles,va multumesc din suflet.
Răspuns la discuția Habitatie viagera
Multumes,si ce pasi trebuie sa urmez?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Dreptul de abitatie se stinge pentru neuz daca trecut mai mult de 10 ani!

Buna ziua, in anul 1997 am cumparat un apartament,in acel moment aveam prieten9cetatean italian) si este trecut cu habitatie viagerav in cobtract.Din anul 1999...efectiv a disparut, am incercat sa dau de el prin cunostiinte , dar nu am reusit.Au trecut 21 de ani, si nu reusesc sa dau de el.Cum as putea sterge Habitatia viagera?
O zi buna !!!!