Buna seara , momentan sunt administratorul unei companii din Marea Britanie , un Ltd mai exact.As vrea sa stiu daca firma imi va fi recunoscuta in Romania? In caz ca nu , pot face ceva in legatura cu asta?
Am facut deja lucrul acesta , din seara , in care am ajuns la firma ...toti agentii am facut acest lucru de fapt...am predat frumos chitantele plus ca am predat monetarul facut cu suma de pe chitante etc...se pare ca patronul s-a hotarat sa ne micsoreze salariile peste noapte de la 1000 la 800 ron..eu calculul pentru zilele lucrate l-am facut cu salariul de 1000 , acum spune k tre sa-i mai dau inapoi 500 ron , din kre i-am dat 150 iar acum mai vrea 350...sa-i mai dau ceva?are rost?
Nu voi intra in prea multe detalii deoarece as putea scrie pagini intregi asa ca voi incerca sa fiu cat mai concret in cateva randuri
M-am angajat recent la o firma de distributie din Tulcea ca agent de vanzari.Asta se intampla acum 2 luni cand societatea avea 3 miliarde datorie, acum a ajuns la frumoasa suma de 5. Ei bine , problema sta in felul urmator salariul se ia IN RATE adik avans in avans , s.a.m.d acest lucru se intampla cu toti angajatii firmei in zilele de salariu chiar dak sunt de avans sau lichidare.Ei bine eu urmeaza luni sa plec in marea britanie asa k orice ar fi fost azi aveam nevoie de salariu asa ca toti cei 4 agenti am incasat salariul pe aceea luna , in afara de mine care m-am adus la zi si nu am predat nici un ban fiind constienti ca nu vom mai vedea nimic .Acest bineinteles venind cu amenintari etc. Tin sa mentionez ca niciodta nu am semnat state de plata nici unu dintre noi ci numai dispozitii de plata ,cartile de munca nu ne-au fost platite , si ENORM DE MULTE nereguli din firma...credeti-ma dak v-as spune tot nu m-ati crede.AU avut un control acum o luna de la cei de la Itm dar acestia au plecat frumos cu darul inapoi acasa....Am uitat sa mentionez faptul ca de la salariul de 10 milioane in aceasta seara ni s-a spus k pe luna octombrie s-a facut 8 k asha vrea el + de asta toata lumea are 10% penalizare din salariu pentru fapta noastra (adica va dati seama am fost destul de indrazneti sa ne luam salariile ) asta in cazul in care dam inapoi banii k dak nu d-zeu cu mila ce va fi cu noi As dori sa stiu , ne pot face ceva? Ar trebui sa mai predam banii ,sincer e incredibil cu aceasta firma...evaziuni si asha mai departe..va multumesc anticipat sper sa ma puteti ajuta cu ceva..
Buna seara , postez acest mesaj in speranta ca voi mai gasi pe cineva online sa ma ajute , dimineata fiind destul de tarzior pentru un raspuns.Nu voi intra in prea multe detalii deoarece as putea scrie pagini intregi asa ca voi incerca sa fiu cat mai concret in cateva randuri
M-am angajat recent la o firma de distributie din Tulcea ca agent de vanzari.Asta se intampla acum 2 luni cand societatea avea 3 miliarde datorie, acum a ajuns la frumoasa suma de 5. Ei bine , problema sta in felul urmator salariul se ia IN RATE adik avans in avans , s.a.m.d acest lucru se intampla cu toti angajatii firmei in zilele de salariu chiar dak sunt de avans sau lichidare.Ei bine eu urmeaza luni sa plec in marea britanie asa k orice ar fi fost azi aveam nevoie de salariu asa ca toti cei 4 agenti am incasat salariul pe aceea luna , in afara de mine care m-am adus la zi si nu am predat nici un ban fiind constienti ca nu vom mai vedea nimic .Acest bineinteles venind cu amenintari etc. Tin sa mentionez ca niciodta nu am semnat state de plata nici unu dintre noi ci numai dispozitii de plata ,cartile de munca nu ne-au fost platite , si ENORM DE MULTELE nereguli din firma...credeti-ma dak v-as spune tot nu m-ati crede.AU avut un control acum o luna de la cei de la Itm dar acestia au plecat frumos cu darul inapoi acasa....Am uitat sa mentionez faptul ca de la salariul de 10 milioane in aceasta seara ni s-a spus k pe luna octombrie s-a facut 8 k asha vrea el + de asta toata lumea are 10% penalizare din salariu pentru fapta noastra (adica va dati seama am fost destul de indrazneti sa ne luam salariile ) asta in cazul in care dam inapoi banii k dak nu d-zeu cu mila ce va fi cu noi :)) As dori sa stiu , ne pot face ceva? Ar trebui sa mai predam banii sau sa chemam pro tv-ul k sincer e incredibil cu aceasta firma...evaziuni si asha mai departe..va multumesc anticipat sper sa ma puteti ajuta cu ceva..
Pentru a vedea mica mea problema care o am momentan cu locul de munca veti vedea mai jos un post cu subiectul ``o mana de ajutor`` ...ei bine azi dimineatza am inregistrat o cerere prin care aduc la cunostinta conducerii de faptul k fiind privat de toate obiectele muncii nu mai pot aduce rezultate. momentan au cam intarziat sa vina cu un raspuns din cate am inteles vor de aceasta data de la retrogradare si preaviz verbal sa-mi dea un preaviz in scris precum nu as mai fi compatibil cu profesia mea e posibil asa ceva? in continuare sunt tratat ca si cum as fi in preaviz...ar fi vreo metoda prin care i-as putea ataca mai puternic?
Buna ziua , as dori sa stiu daca dumneavoastra ati auzit in primu rand de preaviz verbal.se pare ca acest motiv l-au invocat domnii mei de la conducere luni dimineata cand au binevoit sa vina cu un inlocuitor in locul meu pe care ar trebui sa-l instruiesc in zona desemnata de clienti etc.In momentul in care am cerut preavizul in scris mi s-a spus ca nu exista asa ceva dar ca ar fi cel mai bine pentru mine sa-mi scriu demisia sau incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti.Tin sa mentionez ca ocup postul de agent vanzari.Dupa care mi s-a promis retrogradarea la postul de manipulant unde si aici citind codul muncii nu am gasit nimic prea legal iar din cate am vazut ma pot retrograda in aceeasi profesie.Intrebarea mea este , cum pot riposta ?momentan nu mai pot profesa toate obiectele cu care munceam fiindu-mi luate de sub tutela.Targete lunare au fost atinse deci nu ma pot pune in preaviz pe motiv ca nu mi-am facut treaba.