avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate daiana_raluca

Activitate daiana_raluca

Răspuns la discuția camatari
nu am garantat imprumutul cu nimic.S-a facut doar un contract de mana intre cele doua parti,fara nici un martor
Discuție camatari
va rog sa ma ajutati intr-o problema! Sotul meu a imprumutat de la un camatar 3000 de euro acum 3 ani.In tot acest timp i-a platit acestuia 150 de euro pe luna dobanda.Luna aceasta nu a putut sa-i plateasca dobanda,intarziind 2 saptamani,iar acesta il ameninta zilnic.Exista multe persoane care stiu ca acesta este un camatar si care stiu ca sotul meu ii plateste dobanda,unele dintre ele chiar fiind de fata cand acesta primea dobanda de la sotul meu.Deja este exasperant,ne ameninta,ne hartuieste,desi si-a recuperat de 3 ani banii numai din dobanzi.Nu exista vreo cale legala sa-l facem sa inceteze? Va multumesc!
Răspuns la discuția divort,pensie alimentara din ce??
pensia de intretinere pe care o primesc copiii mei a fost stabilita doar din veniturile firmelor pe care tatal lor le are si nu e chiar o suma modesta
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
va multumesc mult pt raspunsuri.Dar daca nu are salar?Are trei firme pe care le administreaza,salar nu.
buna! am divortat de sotul meu,acesta pierzand procesul,fiind obligat la plata cheltuielilor de judecata si a pensiei alimentare.Acesta insa nu vrea sa plateasca nimic,amenintandu-ma ca nu voi primi nici un ban de la el.Cum trebuie sa procedez?
Răspuns la discuția pot sa folosesc masina firmei?
multumesc mult pentru raspuns.Asa mi-a zis si avocata mea,dar totusi as avea nevoie de mai multe pareri,n-as vrea sa plec in vacanta si sa ma trezesc arestata prin Mamaia
ma aflu in proces de divort cu sotul meu,proces pe care acesta il tot amana din diferite motive.De ziua mea,acesta mi-a facut cadou o masina noua,pe care din diferite motive a achizitionat-o pe firma,infiintata in timpul casatoriei,firma in care el este manager si in care suntem actionari amandoi,eu avand un procent mai mic.Pt ca nu este de acord cu divortul,a hotarat sa-mi ia masina si imi tot trimite recomandate prin care ma anunta ca trebuie sa returnez masina firmei,pt ca lipsa acesteia produce firmei prejudicii in valoare de 100 euro pe zi,bani ce imi vor fi imputati mie.Nu exista nici un contract de inchiriere intre mine ca persoana fizica si firma in ceea ce priveste inchirierea masinii si inca de la achizitionarea acesteia nu a folosit-o firma,ci doar eu.In intampinarea facuta in procesul de divort,sotul meu a specificat faptul ca a fost un sot atat de bun ,incat mi-a facut cadou o masina noua,mentionand marca si anul fabricatiei.Nu tin cu dintii de aceasta masina,dar imi este necesara in transportarea copiilor la scoala si gradinita si nu mi se pare normal ca noi sa mergem pe jos,iar sotul meu sa se plimbe nestingherit in activele firmei(mai exista 3 masini in acea firma).As vrea sa plec in vacanta cu fetitele si as avea nevoie de masina,dar m-a amenintat ca o va anunta furata daca fac acest lucru.Este violent,de multe ori a taiat cauciucurile masinii numai ca sa n-o folosesc eu,fapt anuntat de mine si la politie.Va rog sa-mi spuneti daca pot pleca linistita in vacanta.Mentionez ca procesul de partaj nu a fost deschis,iar masina este proprietatea unei firme de leasing=iar firma o plateste