avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Vykut.

Activitate Vykut.

Sănătate! Am o întrebare și v as ruga frumos sa ma ajutați cu un răspuns.
În urma unui accident auto sa făcut parte civila și pe lângă polita auto, părțile vătămate doresc sa plătesc sa plătesc în paralel cu firma de asigurări.
-Cat de lega e treaba asta ? Eu știam ca totul plătește firma de asigurări. Nu sunt obligat sa plătesc absolut nimic decât cheltuielile care întra în atribuția statului, ba mai mult am dat o suma de bani pentru a-și achiziționa o alta masina plus pentru asi face succesiunea, după ma trezesc obligat de dansi sa plătesc în paralel cu firma de asigurări.

Sa schimbat ceva ? Se poate asa ceva??
Bună ziua. Pentru un accident rutier soldat cu un deces, sa făcut parte civila, familia decedatului va merge în instanta cu firma de asigurări, făcând parte civila. Aici am câteva întrebări.
Dosarul penal va merge în paralel cu partea civila? Sau o sa fie gata cel penal porma o sa se continuie cu cartea civila ?
Facandu se parte civila, dând în instanta firma de asigurări ma poate obliga judecatorul sa le ofer bani familiei ? Pe penal știu ca nu ma obliga nimeni.
Mulțumesc.
Bună ziua! Am câteva întrebări,dacă ați putea sa ma ajutați cu niște răspunsuri, as fi recunoscător!
În urma cu 2 ani de zile am provocat un accident rutier, urmează sa fiu condamnat pentru ucidere din culpa si vătămare corporala.
Întrebarile mele ar fi:
Sunt șanse sa primesc o condamnare cu suspendare ținând cont ca sunt la prima abatere, mi am recunoscut în totalitate vina etc, ma poate obliga instanta sa plătesc pensie alimentara, ținând cont ca au rămas 2 copilași minori ?
Pe lângă banii pe care îi vor primii familile, din partea asigurării, voi fi obligat sa cotizez si eu cu bani?
Poate instanta sa imi dea între 1-5 ani fără drept de conducere sau la dosarele penale de genul acesta ma pot apuca de permis dupa 1 an de la rămânerea definitiva?

Mulțumesc...
Va multumesc frumos!
Da!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Un astfel de dosar dureaza. Important este sa va exercitati apararea corespunzator.
Ati avut expert parte?

Da!
Buna ziua! Imi puteti spune oare cam cat timp dureaza un proces pt ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier? Mentionez ca pana in momentul de fata a trecut 1 an si 6 luni de la accident ... am primit mai multe acte in legatura cu certificatele medico legale si de deces si am din suspect am devenit inculpat.
In urma cu 4 5 luni am fost instintat ca se vor ocupa de expertizele auto si nici un raspuns pana in momentul de fata..
Acuma, intrebaarile mele sunt: Cat timp poate dura un proces? Conteaza in ce judet sa petrecut accidentul ? "Conteaza si asta in a finaliza mai repede procesul"
Oare pandemia asta "amana" sa zic asa procesul si expertizele chiar asa de mult?
Multumesc frumos si sa aveti o zi buna!