Buna ziua o intrebare putin ..... Locuiesc cu concubinul într-o garsonieră propietari cota parte 1/2 ,faptul ca bea si umbla tot timpul baut , am plecat in conc3diu la parintii pt liniste ,,iar el ma amenință ca ma da parasire de domiciliu ,are drep?? Ne fiind sotia lui legitim?
Ia spus ca datorita faptului ca nu a stat in preaviz 20 de zile il va trece apsent nemotivat si ii va desface contractul cu litera ,,A " vechea lege ,,i"
Apsent nepotivat oare este posibil ,ca asa isa spus ca trebuia sa stea 20 de zile in preavi ,iar el daca nu sta il va pune nemotivat si ii se va desface cu i
Da am inteles dar se poate pe motiv d3 absentare ????
Buna ziua ,mai exista cumva desfaceri contractului de munca cu litera ,,i" ,unui coleg isa desfacut contractul ca nu a mai stat inca 20 de zile in preaviz .Cum ar putea rezolva problema pt .ca nu era cazul la el ,era destul de responsabil ,harnic nu lipsea nu avea atecedente.
Buna ziua am o garsoniera părți comune cu concubinul nu ne mai intelegem a inceput cu bautura ,femei etc .Ce solutie am d3 rezolvat in afara de a ajung3 in instanță???Daca parasesc domiciliul mă afectează la cota parte a mea??
Buna ziua am o garsoniera impreuna cu iubitul meu cota parte amundoi in acte ,problema este ca dupa ceva ani nu ne mai intelegem si el nu vrea sa vindem si nici sa imi dea banii cum as putea sa rezolv problema.?