avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate yoyosen

Activitate yoyosen

Mama mea a primit prin moștenire o casă și o bucată de teren de la mama ei...(bunica mea).După decesul bunicii mama a hotărăt să o vandă...Întrebare:poate să facă acest lucru fără acordul meu și a fratelui..????
Mama mea a primit prin moștenire o casă și o bucată de teren de la mama ei...(bunica mea).După decesul bunicii mama a hotărăt să o vandă...Întrebare:poate să facă acest lucru fără acordul meu și a fratelui..????
H.G. 1198/2022. Dacă locuiesc cu chirie în sectorul 6 și unitatea militară unde muncesc este în sectorul 3, se decontează naveta zilnică (suma forfetară) ..?????. La unitate s-a precizat că nu avem acest drept deoarece luăm chirie în aceeași localitate.
Răspuns la discuția Apt limitat...
Mulțumesc...
Discuție Apt limitat...
Bună ziua..În anul 2016 am fost incadrat de comisia centrala de expertiza medico-militara Bucuresti cu apt-limitat cu urmatoarle recomandari: interzis port arma, instructie, misiuni, serviciu permanenta, efort fizic, in urma unei crize grand-mall in timp ce eram in timpul desfasurarii unui exercitiu, nefiind atunci catalogat ca accident de munca.De atunci sunt incadrat cdt.grupa dar îmi desfășor activitatea în cadrul unui birou. Recent comandantul a rămas surprins de faptul că eu nu am dreptul de port armă,având nevoie de personal in misiuni. Sub formă de promisiune sau amenințare, nici eu nu știu cum să o iau, mi-a comunicat că nu este posibil ca cineva care lucrează in MAPN să nu poarte armament și că o sa vadă ce face cu mine. Întrebarea mea este: poate să îmi facă ceva,eu vreau să rămân în sistem în continuare, am 13 ani de caschetă mi-ar trebui încă 2 ani ca să am dreptul la pensie militară.Menționez că în acești ani am avut numai calificative de FB și mi-am îndeplinit toate îndatoririle fară probleme de nici un fel.Mulțumesc.