Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu ( nici el nu are drum) Vecinul de dinocolo de terenul meu nu vrea sa puna bani ar fi 20000 € de fiecare (40000€) si ar trebui sa aiba acces prin terenul meu.Ma poate obliga vecinul sa-i dau acces ?Intre mine si vecinul meu este un drum de 4 m intabulat pe amandoi dar nu l-am luat in folosinta pentru ca este procès.Va multumesc
Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu .Vecinul de dinocolo de terenul meu nu vrea sa puna bani ar fi 20000 € de fiecare (40000€) si ar trebui sa aiba acces prin terenul meu.Ma poate obliga vecinul sa-i dau acces?Va multumesc
Da ,este vorba de 1 singur var. Am zis fostul proprietar pentu-ca i l-a luat banca.Am crezut ca proprietar e banca cu intabulare drept de ipoteca.Ce modalitati de cumparare ar fi sa pot cumpara,ptr ca banca nu a putut identifica terenul neavand acces la teren.
Va multumesc.Noi vrem sa cumparam direct de la banca (varul meu nu vrea sa vanda).Banca l-a executat silit dar nu a putut identifica terenul sa il scoata la licitatie pentru-ca nu are acces la teren ( nu are drum)
Vecinul a avut acte in 2006 pe teren (titlul de proprietate) dar acum este notat in cf , in 2016 scrie in cf :intabulare drept de ipoteca cu numele bancii care I-a dat banii. Acuma am scos un extras cf si scrie neutilizabil in circuitul civil.