avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina-1973

Activitate Cristina-1973

Discuție Eliberare PUZ
Buna ziua.As dori sa întreb in cât timp se eliberează un PUZ pe un teren intravilan agricol? Multumesc
Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu ( nici el nu are drum) Vecinul de dinocolo de terenul meu nu vrea sa puna bani ar fi 20000 € de fiecare (40000€) si ar trebui sa aiba acces prin terenul meu.Ma poate obliga vecinul sa-i dau acces ?Intre mine si vecinul meu este un drum de 4 m intabulat pe amandoi dar nu l-am luat in folosinta pentru ca este procès.Va multumesc
Discuție Drum de acces
Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu .Vecinul de dinocolo de terenul meu nu vrea sa puna bani ar fi 20000 € de fiecare (40000€) si ar trebui sa aiba acces prin terenul meu.Ma poate obliga vecinul sa-i dau acces?Va multumesc
Răspuns la discuția Comasare teren
Am inteles.Va multumesc
Răspuns la discuția Executare silita
Am inteles.Va multumesc
Da ,este vorba de 1 singur var. Am zis fostul proprietar pentu-ca i l-a luat banca.Am crezut ca proprietar e banca cu intabulare drept de ipoteca.Ce modalitati de cumparare ar fi sa pot cumpara,ptr ca banca nu a putut identifica terenul neavand acces la teren.
Va multumesc,dar celalalt teren primit de la parintii sotiei este pe numele sotiei.Ce modalitati ar fi sa putem comasa cele doua terenuri?
Va multumesc.Noi vrem sa cumparam direct de la banca (varul meu nu vrea sa vanda).Banca l-a executat silit dar nu a putut identifica terenul sa il scoata la licitatie pentru-ca nu are acces la teren ( nu are drum)
Vecinul a avut acte in 2006 pe teren (titlul de proprietate) dar acum este notat in cf , in 2016 scrie in cf :intabulare drept de ipoteca cu numele bancii care I-a dat banii. Acuma am scos un extras cf si scrie neutilizabil in circuitul civil.
Un teren este mostenire de la parintii sotiei iar celalalt este cumparat in timpul casatoriei. Va multumesc