avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate rafaels

Activitate rafaels

Am o intrebare , daca proprietatea este tranzitata de reteau enele, adica conexiunea stalp - cosola - stapl, se poate cere companieli Enel eventuale despagubiri,avand in vedere acest lucru.......:D
o pers. are 2 titluri de proprietate , intr-un doasar pe rol, unul are 3 stampile,dar nu are parceaua si lotul iar de-al doilea , are parceaua ,dar nu are decat 1 stampila,si ambele au acelasi nr. de inregistrare.
Primul cel cu 3 stampile a fost anulat prin hotarare judecatoreasca, deoarece era incomplet, iar al doilea, are decat 1 stampila , si are acelasi nr. de inregistrare.
E legal,acel titlu de proprietate ?
X-(
spre exemplu persoane seropozitive - Hiv
se poate cere intreruperea pedepsi sau eliberarea din inchisoare pe baza unor documente medicale ?
Răspuns la discuția taxa judiciara de timbru
taxa a fost calculata la valoare imobilului, asa cum rezult din certificatul fiscal de la taxe si impozite, e posibil daca voi aduce un alt certificat din care reiese faptul ca imobilul are alta evaluare, se poate cere rejudecare
Sunt obligat la lata unei taxe de timbru judiciar in valaore de 40. milioane , 366,51 in fiecare luna termen 27, a fiecarei luni, pronuntata in oct. 2011, iar urmatorul termen 23.11.2011.
Aceasta taxa a fost calculat eronat, imobilul a fost suprar evaluat, pot sa cer anulare acestui ajutor judiciar pe motiv , ca imobilul e supra evaluat ?
sau pot sa cer amanarea plati taxei, din motive financiare?
daca unul dintre reclamanti doreste sa se retraga, cum se procedeaza...... depune o cerere?
se poate cere rejudecarea ,ajutorul public judiciar ,
taxa de timbru judiciar la imobilul, e de 4038,19 lei la o valoare de 1 miliard cat ar face casa...............
Am primit de la taxe si impozite o somatie de plata pt. o amenda. Cum o pot contesta ?