avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate Costi 266

Activitate Costi 266

Bună seara. Am avut la locul de muncă o poprire de la taxe si impzite de 2200 care a început anul trecut in martie și sa finalizat luna trecută .La circa financiară mi se spun că sunt tot dator. Am OP urile(cred că asa le a numit contabilu) pe fiecare lună cu sume.nr ordine dată.cont trezorerie unde sau virat banii. Mă plimbă de la fisc la financiar și invers. Vă rog să mă ajutați și să mi spune ți cine are obligația legală să prelucreze aceste op uri pt anularea debitelor restante.
Bună ziua, cui sau unde pot face o sezizare scrisă pentru necomunicarea în timp rezonabil a unei hotărîri judecătorești definitive ? Datorită acestui fapt au lipsit doar 8-10 zile ca amenda penală ( termen plată 3 luni) să fie transformată în zile de închisoare. Tot din lipsa înștiințării am piedut și două luni jumătate din trecerea celor 6 luni pt examenul unui nou permis prin neplata amenzii mai devreme, litera legii spune clar: 6 luni de la data executări plății amenzii se poate depune dosaru pt exam. permis nou. Menționez că am aflat de hotărîrea definitiva prin faptul că am sunat eu la executări penale care m au întrebat mirate " Nu ați primit hotărîrea acasă?"" Mai mult,doamnele au spus că 6 luni pt examen de la hotărîre nu de la plata amenzii cum ma informat ofițerul de la rutieră. Vă mulțumesc dacă ma ți ajuta cu un răspuns,legea și obligațiile de serviciu sunt valabile pt toată lumea.
În cazul trecerii perioadei de 6 luni pentru prezentarea la examenul de obtinere a unui nou permis pt categoriile avute anterior dv. răspundeti TRECERA A 6 LUNI DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI AMENZII . Întrebarea mea este: această perioadă înseamnă perioada de la data la care sa dat hotărîrea definitivă si irevocabilă pt plata amezii penale (cazul meu) ?Hotărîrea definitivă sa dat la 9.12.2020.,asta însemnîd că mai am aprox. 3 luni din momentul de față pînă la examen pt permis? Vă mulțumesc.
În cazul trecerii perioadei de 6 luni pentru prezentarea la examenul de obtinere a unui nou permis pt categoriile avute anterior dv. răspundeti TRECERA A 6 LUNI DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI AMENZII . Întrebarea mea este: această perioadă înseamnă perioada de la data la care sa dat hotărîrea definitivă si irevocabilă pt plata amezii penale (cazul meu) ?Hotărîrea definitivă sa dat la 9.12.2020.,asta însemnîd că mai am aprox. 3 luni din momentul de față pînă la examen pt permis? Vă mulțumesc.
Am avut permisul( gradele b,c,e) anulat,am obtinut altul nou(b,c,e). Întrebarea mea este : atestatele cpc,adr, fiind încă valabile 2 ani,mai pot profesa? ,se pot schimba după seria noului permis ?
Bună ziua. A fost pronuntată hotărîrea definitivă si momentan nu pot ajunge să o ridic de la tribunal. Întrebarea mea este dacă o pot vizualiza pe vreun site ?
Bună ziua,vă rog să mi spune ti cam ce perioadă aproximativă poate fi de la primirea titlului executoriu al amenzii penale 135 zile/ 2700 lei (conducere sub infl. alcol) pînă la hotărîrea definitivă si irevocabilă. Am fost de acord cu ce a stbilit instanta,nu am facut apel,sau alte demersuri. Va multumesc.
Buna seara. Cînd începe perioada de 6 luni dupa care pot da examen pt. redobîndire permis anulat,din momentul platii amenzi penale sau de la data hotărîrii definitive si irevocabile ? Multumesc.
Buna ziua. Pt permis anulat se mai face scoala sau se depune dosarul la politie înainte de trcerea celor 6 luni ?
Buna ziua, am fost condamnat pt conducere sub influenta bauturilor la 135zile amenda echivalent 2700 lei si 300 cheltuieli judiciare avansate.in caz de neplata se transforma in inchisoare mai exact în 135 zile .Atît a fost scris în hotarîre de judecata. Întrebare mea este : dacă nu a fost spcificat nimic altceva, dupa prezentarea la judecatorie a chitantei de plata a amenzii penale îmi pot redobîndi permisul ? În baza unui document dat de instanta ?va multumesc.