avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,vă rog să mi spuneti cam ce perioadă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,vă rog să mi spuneti cam ce perioadă aproximativă ...

Bună ziua,vă rog să mi spune ti cam ce perioadă aproximativă poate fi de la primirea titlului executoriu al amenzii penale 135 zile/ 2700 lei (conducere sub infl. alcol) pînă la hotărîrea definitivă si irevocabilă. Am fost de acord cu ce a stbilit instanta,nu am facut apel,sau alte demersuri. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 13:53, 22 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararea instantei de fond devine definitiva in 10 zile daca nu este atacata de Parchet.
@Costi 266 a scris:

Am înteles dar titlul executoriu l am primit de mai bine de 45 de zile, să înteleg că poate dura si cîteva luni pînă la hot. definitivă? Bănuiesc că voi fi citat la timp pt. hotărîrea definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adriana.georgiu adriana.georgiu de ce ar fi tardiva contestatia la executare desi s-a facut inlauntrul termenului de 15 zile cerut de art 401 cod pr.civ daca titlul executor este o sentinta ... (vezi toată discuția)
Când este definitivã hotãrârea? ion.escu ion.escu Va salut. Nu am primit încă prin poştă hotărârea finală a instanţei într-o cauză ce s-a încheiat prin luna mai-aşa cum apare pe saitul ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)