avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate Mishu B

Activitate Mishu B

Dacă A face o sesizare la Poliție despre B, organul de politie are dreptul sa comunice lui B faptul că, A (cu datele personale) a facut sesizare despre acesta (B)?
Unde este reglementat?
A si B nu pot instraina terenul deoarece prin cesiunea drepturilor litigioase au instrainat dreptul la teren, dar toate cheltuielile efectuate cu procese, acte nu stiu cum as putea pune in executare statul roman ( in numele lui A si B?) si nicidecum nu se pune problema, deoarece am si discutat cu B si daca gasesc solutii semneaza dar oare cum este mai bine, sa deschida mostenirea pentru A dupa care sa faca testament? Se mai pune problema dupa aceste demersuri sa se mai revendica terenul? deoarece dupa legislatie numai A si B au dreptul la reconstituire
Multumesc frumos!
A mama si B fiica, mostenitori dupa tata, A a decedat! B este casatorita, dar A si B ar fi vrut sa-mi faca contract de vanzare cumparare dar, legal, nu era si nu este posibil.
Procura judiciara intocmita in 2007 pentru obiectul unui proces civil, fara termen de valabilitate, cat este valabila si daca se supune legislatiei valabile la data intocmirii sau legislatiei actuale in care spune 3 ani?
Atentie e vorba de procura judiciara (speciala) nu generala?
A si B( prin mostenire), proprietari teren, in baza la un act de proprietate din 1949, inainte de colectivizare, incepand din 1992 solicita reconstituirea de proprietate. Detin o procura speciala de reprezentare in procese si un contract de cesionare drepturi litigioase (deoarece nu exista o forma legala de trasfer de proprietate). In urma proceselor civile, am o validare pentru drept de proprietate (pe numele A si B, deoarece numai ei au dreptul de reconstituire) dar nu mi s-a dat teren de la ADS. Intrebarea este, daca A sau B decedeaza ce forma legala de transfer de proprietate pot gasi?
Din studiul legislatiei privind contractul de vanzare cumparare ar trebui, pe langa actul de proprietate sa detina A si B in fizic teren pentru a se perfecta un astfel de document iar pana la punerea in posesie de catre ADS, numai A si B, au dreptul.
Răspuns la discuția Spatii comune bloc
nu a stabilit nimeni nimic
Prin apel la 112 s-a deplasat un echipaj format din 1 politist si 1 jandarm, ulterior persoana care a apelat la 112 a fost sanctionata ulterior astfel, politistul la legea 61 si mentioneaza in procesul verbal, intocmit in lipsa desi la descrierea faptei zice ca a constatat ca, contravenientul a facut..., jandarmul intocmeste amenda la legea 61 unde in PV la mentiuni zice, contravenientul refuza sa semneze.
Intrebare, cei 2 pot sanctiona o fapta de 2 ori, politistul a procedat corect prin stabilirea amenzii si jandarmul a facut corect mentiunea. In realitate cei 2 nu au comunicat contravienientul in fata ca va fi amendat, doar acest din urma aprimit acasa cele 2 amenzi. Multumesc
Un bloc cu 2 scari, la prima scara se afla o incapere la parter, la cealalta scara nu exista, intrebarea este: Acea incapere este considerata spatiucomun pentru ambele scari sau numai pentru scara unde se afla incaperea?