avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura judiciara intocmita in 2007 pentru obiectul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura judiciara intocmita in 2007 pentru obiectul unui proces ...

Procura judiciara intocmita in 2007 pentru obiectul unui proces civil, fara termen de valabilitate, cat este valabila si daca se supune legislatiei valabile la data intocmirii sau legislatiei actuale in care spune 3 ani?
Atentie e vorba de procura judiciara (speciala) nu generala?
Cel mai recent răspuns: Mishu B , utilizator 14:40, 5 Ianuarie 2021
Bună ziua,

Ar trebui citită procura. Apoi, dacă e fară termen de valabilitate înseamnă ca e dată într-un sens special (spre exemplu pentru un anumit proces, de văzut dacă e și pentru fond și pentru apel și pentru căi extraordinare etc.). Procura se supune legii de la momentul întocmirii acesteia.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac într-o plangere contraventionala LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Am formulat o plangere contraventionala impotriva unui pv intocmit de Inspectoratul Teritorial de regim silvic si vanatoare. A fost admisa la ... (vezi toată discuția)
Recurs (proces verbal amenda rutiera) FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Am primit amenda rutiera, am contestat procesul-verbal, am pierdut pe fond si am facut apel, se pare ca mi s-a respins si apelul. Acum as vrea ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)