Va mulțumesc din suflet pentru răspuns,m-am adresat în scris Camerei Notarilor Publici și aștept un răspuns care sper să-l primesc. La mijlocul lunii iulie a.c.am fost la o d-na notar care a înțeles speță notariala, în prima faza a fost de acord, mi-a dat lista cu documente ce trebuie sa i le duc iar când am terminat cu tot ce mi-a cerut să-i duc, m-a repezit țipând la propriu la mine de fata cu alți clienți ce se aflau acolo citez:"ce tot vii doamna la mine...m-ai dute și la alți notari....nu sunt obligata sa merg la pușcărie la fii-tu..." am fost umilita în ultimul mod posibil încălcând dreptul la confidențialitate a discuției client/notar....total neprofesional.
Ca să o acționez în judecata, ar fi însemnat bani cheltuiți, timp și Dumnezeu știe ce sorti de izbândă as fi avut....se cred Dumnezei și profita de faptul ca au pârghii de interpretare a legilor acestei tari.
Îmi cer scuze dar atâta nedreptate te face sa nu mai știi la cine sa apelezi ca să rezolvi o situație.
Cu respect.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Da, din păcate exista aceasta problema cu refuzul notarilor si încălcarea drepturilor fundamentale asa cum bine ati remarcat.
Adresati o cerere scrisa la Camera Notarilor si la Uniunea Notarilor sa le semnalați aceasta problema și sa va desemneze un notar.