avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Isa Radu

Activitate Isa Radu

Buna seara.daca am permisul suspendat pe 60 zile ..am facut contestatie si mi am recuperat permisul ,pot circula in tara pana la finalizarea procesului ?va multumesc!
masina era pornita..ma asiguram ..eram pe avarie..cumva trebuia sa ies din locul de parcare...nu facusem nici o manevra..exista o camera ..am vazut azi.camera unde e plasata ...am facut si contestatie..intrebarea e daca pt asta trebuia sa imi suspende permisul 60 zile ..stiam ca daca avariam vreo masina s+ar fi intamplat asta..,,in fine..multumesc.
Buna seara. Vreau sa ma lamuriti in urmatoarea problema.aveam masina parcata..intr o parcare stradala ..strada cu prioritate. Vrand sa ies din parcare am pornit motorul am aprins luminile ,m am asigurat ..vrand sa ies cu spatele..prin spatele masinii mele
a trecut o masina de politie.am lasat masina sa treaca si am iesit din parcare.la 30 m ..m a oprit politistul din acea masina ,mi a cerut actele..mi a spus ca nu am acordat prioritate .mi a retinut permisul pentru 60 zile.si amenda de 870 lei.nu inteleg ce am facut..doar am iesit din parcare ..nu am avariat alta masina ..nu s a intamplat nimic.e vreo alta regula pentru iesirile din parcare ?.e legal ce a facut politistul?multumesc.
buna ziua!ce pot face in cazul in care sunt o firma de transport marfa ..mi s a defectat camionul in Franta..am chemat un service mobile..care mi a cerut 5000 euro pentru inlocuirea unei piese..:
mentionez ca nu exista posibilitatea deplasarii la un service autorizat,,sau la o reprezentanta ..data fiind locatia si defectiunea impunea transport pe platforma care ar fi costat enorm).am platit pt acest lucru,,mi s a trimis factura..doar ca masina s a defectat din nou..am sunat la acelasi service mobile care a spus ca ar mai trebui schimbata alta piesa care costa 1850 e si ca din acest motiv nu functioneaza..am schimbat o..in nici 20 km..s a defectat iar..am sunat si nu a mai raspuns nimeni..cu infinite peripetii am ajuns in tara la reprezentanta si mi s a spus ca atunci cand s a facut inlocuirea piesei de 5000 e ..nu s au urmat pasii necesari si aceasta a dus la defectarea ulterioara ..si ca cealalta piesa respectiv injector de 1850 e nu era cazul sa fie inlocuit,,firma care a facut reparatia este din Franta ,,administratorul este roman..sunt service uri mobile facute de mecanici romani prin statele europene sa jecmaneasca pe cei care au defectiuni..ce pot sa fac in cazul acesta _ ?sau pot sa fac ceva_?
Răspuns la discuția 41,5%
am depus actele pe 6 iulie ..declaratii ..op..tot ce au cerut
Discuție 41,5%
s-or mai da cei 41,5 % ..pentru firme ..asa promisese guvernul..
in legatura cu ajutorul pentru firme mici ..(transport)..
se ofera granturi ..pentru IMM urile in care patronul este si singurul angajat ..si care nu au beneficiat de nici un alt ajutor..intrebarea este daca am beneficiat de somaj tehnic in perioada aprilie. mai ..mai am dreptul sa solicit acest ajutor?somajul tehnic fiind singura optiune la momentul respectiv ..varianta cu ajutorul de 2000 euro aparand peste o luna..