avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate agsimona

Activitate agsimona

Răspuns la discuția Mizerie in subsolul blocului
Scuze e presedintele asociatiei. Din cauza ca el se tot autointitula sef de scara mi-a ramas si mie in cap sef de scara.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Mizerie in subsolul blocului

Din pacate marele sef de scara e fost turnator la securitate. Nu poti sa te uiti urat la el ca iti pune politia pe cap. S-a si laudat ca baietii din politie stau in ce pozitie vrea el.Spre exemplu o persoana vazand ca fura i-a zis ca ii aduce auditul. El a mers repede la prietenii lui politisti si acestia l-au chemat pe om la politie si i-au zis tovarasii politisti sa se calmeze sa nu cheme auditul dandu-i de inteles ca il pot baga si la puscarie ca vezi doamne asta e amenintare. La o sedinta unde se vota sa se faca o lucrare la care unor oameni nu le conveneau aberatiile lui iar i-a chemat pe politisti ca sa le inchida gura la oameni, A facut lucrarea fix cum a vrut el si fara nici o chitanta, lucrare care la alte scari a costat fix jumatate din cat a platit el. Amenita lumea ca el e Basescu si face fix ce vrea el.
Buna ziua.
In subsolul blocului este mizerie si un miros groaznic. A fost instiintat administratorul si seful de scara dar acestia nu fac nimic. Administratorul nu locuieste in bloc si seful de scara locuieste la etajul 9 , la el neajungand mirosul groaznic a dat de inteles ca nu ii pasa.
Intrebarea e ce putem face pentru a se face curatenie? Specific si faptul ca seful de scara e putin nebun si nu ne putem noi apuca de curatenie fara acordul lui caci are obiceiul de a face reclamatii la politie aiurea. Cum putem noi locatarii sa il obligam pe seful de scara si pe administrator sa faca curat in subsolul blocului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția ridicare vehicul abandonat
Am sunat imediat cum am vazut hartia la primarie. Cel de la primarie mi-a zis sa vorbesc cu seful de scara ca poate se rezolva. Ciudat cum adica?????? Stiu ca vecinii mei dragi viseaza sa aiba acolo un loc nou de parcare. Dar totusi parca e prea mare nesimtirea. Vreau si eu liniste.
Masina e veche , nefolosita de ani, neavand nici itp nici nimic de ani. Si in aceasta situatie daca merg la primarie si le arat actele am sanse sa nu mi-o ridice?
Va multumesc.
Este masina mea, doar ca e veche, nefolosita. Din cate am aflat vor vecinii sa parcheze acolo desi e fix sub geamul meu si am aflat ca nu se parcheaza decat la distanta de 5 metri de cel de la parter. Nesimtire mare. Ce pot sa fac sa nu se mai parcheze fix sub geamul meu si sa am si eu liniste? Repet tin masina veche doar ca sa am liniste macar in bucatarie ca ma inebunesc de cap cu masinile lor. Parca traiesc intr-o parcare, Daca legal nu e voie sa parcheze fix sub geamul meu ci dupa 5 metri ce pot face sa am liniste?
In vecinatatea geamului nu e marcat loc de parcare. E marcat loc de parcare cam la 50 de meteri de geamul meu, dar multi vecini parcheaza la mine sub geam chiar si ziua cand e liber in parcare. Ce pot face sa am liniste si la mine sub geam sa nu mai fie parcare. E stresant atata zgomot.
Va multumesc.
Buna ziua.
Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza galagiei si disconfortului ce mi-l cauzeaza am parcat o dacie veche sub geamul de la bucatarie ca macar sa mananc in liniste nu de parca a-si locui intr-o parcare. Nu stiu motivul pentru care astazi m-am trezit cu o hartie de la primarie lipita pe masina, hartie pe care scrie : vehicul abandonat urmeaza a fi ridicat in termen de 10 zile. Intradevar masina nu este folosita dar arata bine.
Intrebarile mele sunt :
- masina e parcata fix sub geamul meu ( banuiesc ca nu e domeniu public ) de ce vor cei de la primarie sa mi-o ridice si ce pot face eu sa nu se intample asta?
-si cum pot avea liniste daca vecinii sunt atat de nesimtiti si parcheaza fix sub geamurile mele
Va multumesc anticipat.
Buna ziua.
Am depus la primarie o cerere. Cei de acolo mi-au cerut sa fac si o lista a celor ce doresc ce solicitam eu. Am facut lista ceruta de ei. Problema e ca au trecut cele 30 de zile in care stiu ca trebuie sa se rezolve ce am solicitat si nu au facut nimic. Intrebarea e trec 30 de zile de la prima cerere sau de la a 2 a ( care e defapt o completare la prima si e ceea ce mi-au cerut ei?
Mai exact am solicitat sa imi fie luate bancile din fata blocului si ei mi-au cerut sa fac o lista sa vada daca sunt 50% plus unul. Am facut lista pe care evident am depus-o la o data ulterioara. Intrebarea mea e cand trec cele 30 de zile ? De la cererea initiala sau de cand am adaugat ceva la ea? Si ce pot face daca cei de la primarie nu vor sa imi i-a bancile desi am adus si semnaturile locatarilor?
Va multumesc anticipat.
O zi buna.
Buna ziua.
Locuiesc la parterul unui bloc. Seful de scara a cerut de la primarie banci verzi si le-a amplasat in fata blocului . Pe aceste banci vin ziua cat si noaptea diverse persoane care fac galagie si mizerie, persoane care nici nu locuiesc in acest bloc. Mai multi vecini i-am spus sefului de scara sa ia bancile de la scara din cauza zgomotului , mizeriei si a persoanelor dubioase care vin noaptea la aceste banci. El nici nu a vrut sa auda , a raspuns ca nu are decat sa se darame blocul ca el nu ia bancile de acolo. Seful de scara locuieste la etajul 9 si la dumnealui nu ajunge zgomotul si galagia de la banci si pe deasupra nu renunta la banci caci are o placere de a sta pe banci si de a pandi oamenii.
Am facut cerere la primarie sa ridice bancile dar mi-au raspuns ca nu au cum caci a fost facuta cerere pentru a fi puse acolo de administratie. Problema e ca administratorul cand a facut cererea nu a intrebat pe nimeni daca doreste acele banci. A facut cererea pentru el in numele scarii. Si nu inteleg cum a aprobat primaria bancile fara un tabel cu oamenii care sunt de acord si mai ales cu cei de la parter care sunt cei mai afectati de zgomot.
Cum pot scapa de bancile verzi amplasate in fata blocului?
Va multumesc anticipat.
O zi buna.
Buna seara.
Doresc sa infiintez o societate comerciala. Pentru aprobarea sediului firmei este nevoie de semnatura a 4 vecini de bloc si stampila si semnatura administratorului blocului. Am obtinut semnaturile vecinilor dar administratorul nu vrea sa imi semneze si stampileze. M-a pus sa ii las o cerere la care el o sa imi raspunda peste 30 de zile. Mentionez inca o data ca este sediul firmei nu punct de lucru ( deci nu deranjez pe nimeni cu nimic ). Mi-a dat un numar de integistare pentru cererea depusa si mi-a zis sa ne vedem peste 30 de zile.
Intrebarea mea e daca e corect ce face administratorul si ce pot face pentru a obtine semnatura si stampila lui mai repede sau daca se poate si fara semnatura si stampila lui avand semnaturile vecinilor.
Va multumesc anticipat. O seara buna.