avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala

Buna seara.
Doresc sa infiintez o societate comerciala. Pentru aprobarea sediului firmei este nevoie de semnatura a 4 vecini de bloc si stampila si semnatura administratorului blocului. Am obtinut semnaturile vecinilor dar administratorul nu vrea sa imi semneze si stampileze. M-a pus sa ii las o cerere la care el o sa imi raspunda peste 30 de zile. Mentionez inca o data ca este sediul firmei nu punct de lucru ( deci nu deranjez pe nimeni cu nimic ). Mi-a dat un numar de integistare pentru cererea depusa si mi-a zis sa ne vedem peste 30 de zile.
Intrebarea mea e daca e corect ce face administratorul si ce pot face pentru a obtine semnatura si stampila lui mai repede sau daca se poate si fara semnatura si stampila lui avand semnaturile vecinilor.
Va multumesc anticipat. O seara buna.
in fapt, va dat un termen de 30 de zile pentru a avea timp de gandire daca ii dati sau nu spaga... :yes: insa in modul cel mai serios puteti cere membrilor comitetului sa se pronunte cu privire la aceasta chestiune...presedintele nu este atot suveran si singurul care decide intr- o asociatie de proprietari. Aceasta din urma trebuie sa aiba obligatoriu un comitet care este "forul" care decide ce sa puna in aplicare presedintele. Acesta din urma are un singur vot in comitetul executiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociatiei de locatari refuza acordul proprietarului de a infiintarii sediul social fara activitate in imobil ioanabircov ioanabircov buna ziua, am descoprit site-ul acesta si mi se pare o senzationala sursa de informatie, as vrea sa gasesc o informatie cu privire la urmatoarea problema - ... (vezi toată discuția)
Sediu social de firma, ..... Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am o intrebare: Doresc sa imi deschis un srl cu sediul social in apartamentul meu proprietate particulara. Pentru aceasta am nevoie de stampila ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi refuza semnarea pentru montarea centralei termice romindinu romindinu Buna ziua, Trec printr-o situatie foarte stresanta si as dori ajutorul cuiva cu orice fel de informatie. Am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi ... (vezi toată discuția)