am descoprit site-ul acesta si mi se pare o senzationala sursa de informatie, as vrea sa gasesc o informatie cu privire la urmatoarea problema
- am un apartament proprietate privata si am dat administratorului/ presedinte blocului cererea model de la ORC pentru acordul proprietarilor de a -mi face sediul social fara nici un fel de activitate. Administratorul/ presedinte refuza sa imi semneze si stampileze aceasta cerere, motivand ca in bloc mai este un sediu pentru o societate care nu si-a platit taxele la intretinere.
mentionez ca sunt cu taxele la intretinere la zi, si am depus deja actele la ORC pt infiintarea societatii, umand sa completez dosarul cu acest acord.
va rog, sfatuiti-ma, ce pot face in aceasta situatie. va multumesc, ioana bircov
-
In primul rand administratorul asociatiei nu are treaba in aceasta speta: doar comitetul executiv.
In al doilea rand, firma neavand scop lucrativ in bloc, este greu de inteles refuzul: cel mentionat este pueril.
Solicitati-le o motivatie si, functie de ea, gasiti o cale de rezolvare.
va multumesc pentru raspuns, respectuos, va rog, motivatia in scris in cat timp legal ar trebui sa o primesc de la comitetul executiv ? va intreb aceasta, deoarece am depasit deja primul termen la ORC, asteptand acest acord.
cu multumiri, bircov i
Faceti o cerere catre presedintele asociatiei de proprietari prin care solicitati acordul pentru stabilirea sediului social (fara activitate) in apartamentul dumneavoastra.
La aceasta cerere anexati acel model descarcat de pe site-ul registrului comertului, cu semnaturile vecinilor de sus, jos, stanga, dreapta prin care acestia isi dau acordul de stabilirea sediului firmei dumneavoastra.
Presedintele poate sa va dea acordul in cateva zile ori poate sa discute cererea dumneavoastra in prima sedinta lunara a comitetului executiv. Asa ca va poate da acordul in cateva zile, in maxim 30 de zile (imediat dupa prima sedinta a comitetului) ori poate sa va raspunda la cererea intocmit de dumneavoastra ca nu este de acord cu stabilirea sediului dumneavoastra... motivand si de ce.
Reparatie fatada
odishor
Buna ziua
revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare:
apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)