avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul asociatiei de locatari refuza acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul asociatiei de locatari refuza acordul proprietarului de a infiintarii sediul social fara activitate in imobil

buna ziua,

am descoprit site-ul acesta si mi se pare o senzationala sursa de informatie, as vrea sa gasesc o informatie cu privire la urmatoarea problema
- am un apartament proprietate privata si am dat administratorului/ presedinte blocului cererea model de la ORC pentru acordul proprietarilor de a -mi face sediul social fara nici un fel de activitate. Administratorul/ presedinte refuza sa imi semneze si stampileze aceasta cerere, motivand ca in bloc mai este un sediu pentru o societate care nu si-a platit taxele la intretinere.
mentionez ca sunt cu taxele la intretinere la zi, si am depus deja actele la ORC pt infiintarea societatii, umand sa completez dosarul cu acest acord.
va rog, sfatuiti-ma, ce pot face in aceasta situatie. va multumesc, ioana bircov
-
Cel mai recent răspuns: ioanabircov , utilizator 10:45, 30 Aprilie 2015
ioanabircov,

As completa cele aratate de catre @Adriantot:
- as. prop. nu are niciun motiv sa va refuze dreptul dvs. de a face ce doriti cu prop. dvs., desigur respectand prevederile legale;
- daca va loviti in continuare de refuzul categoric al as. prop., puteti sa actionati in instanta as. prop. din care faceti parte - pe "obligatia de a face";
- desigur, procedura se ingreuneaza (ca timp), dar aceasta este ultima solutie, dupa cum v-am spus; incercati sa le aduceti aminte de posibilitatea dvs. de a-i actiona in instanta, ca este dreptul dvs. de proprietar de a face ce vreti cu proprietatea dvs., in sensul de a va castiga "painea cea de toate zilele" si poate-i aduceti cu picioarele pe pamant.

Asa cum bine spunea mai sus cineva, nu confundati administratorul cu cei din conducerea
as. proprietari.

Mult succes!
va multumesc, cu stima
bircov i

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz asoc. de proprietati pentru stabilire sediu social veronica veronica Va rog sa imi spuneti daca Asociatia de Proprietari are dreptul sa refuze sa dea acordul cu privire la stabilirea sediului social al vreunei societati. Vreau ... (vezi toată discuția)
Ocuparea abuziva a uscatoriei radulescuecaterina radulescuecaterina sunt presedinte de asociatie de proprietari ales de 1 luna. Arhiva preluata este voluminoasa plus o serie de unelte. Am vrut sa le depozitez intrun colt al ... (vezi toată discuția)
Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)