Buna ziua , as avea și eu o întrebare , am deschis dosarul de pensie alimentara împreuna cu executorul judecătoresc , s a stabilit ce suma am de luat de la tatăl meu însă acesta între timp a ieșit la pensie . A fost trimisa adresa de poprire la casa de pensii in data de 07.12.2022 . Cât poate dura pentru a primii banii ?
Buna seara , asa cum ati spus tatalui meu i-a venit această idee doar pentru că nu vrea să plătească pensia de întreținere , tatal meu si mama mea la nasterea mea nu au fost casatoriti , el mi-a dat un mesaj astazi daca sunt de acord sa fac un test de paternitate ,iar eu i-am spus ca nu , deoarece eu sunt in sesiune la facultate si nu am timp de tot ce face el , m-am judecat 2 ani de zile singura in tribunal cu avocata lui ,iar eu am castigat procesul ,sa primesc pensie alimentara de la el pana la varsta de 26 de ani .Ce ma sfatuiti sa fac ? Daca ma da injudecata sa fac testul ADN il voi face ,e mai bine sa-l fac de buna voie sau sa ma cheme el in tribunal ? Va multumesc frumos ,o seara placuta .
Buna ziua , sunt studenta in anul 2 la facultate ,am castigat un proces de pensie alimentara continuare cu tatal meu , procesul a fost definitivat si irevocabil . Am luat legatura cu un executor judecatoresc pentru a i se pune proprire pe salariu , tatal meu acum vrea sa fac un test ADN , ma poate baga iar in tribunal ? Imi va influenta banii pe care ii am de primit ? Eu nu am primit bani de 2 ani , iar acum trebuie sa imi vina din urma . Va multumesc
Buna ziua ,am câștigat un proces pentru pensie alimentara continuare acum 3 luni de zile ,am intrat in luna a 4-a de când am câștigat procesul la tribunal ,am făcut deasemenea și o urgentare la registratura acum o luna de zile și nu mi a venit redactarea acasă , ce trebuie sa mai fac ? Eu sunt studenta in anul 2 de facultate .
Buna ziua ,am și eu o întrebare ,am câștigat un proces de pensie alimentara continuare acum 1 luna și jumătate ,sunt studenta in anul 1 de facultate ,procesul s a definitizat , cam in cât timp ar trebui sa primesc foaia acasă ? Și ce trebuie sa fac după ce o primesc ?