avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,am și eu o întrebare ,am câștigat un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,am și eu o întrebare ,am câștigat un proces de ...

Buna ziua ,am și eu o întrebare ,am câștigat un proces de pensie alimentara continuare acum 1 luna și jumătate ,sunt studenta in anul 1 de facultate ,procesul s a definitizat , cam in cât timp ar trebui sa primesc foaia acasă ? Și ce trebuie sa fac după ce o primesc ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:08, 24 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minim 30 de zile de la pronuntare pt a primi hotararea redactata. Apoi trebuie sa mai treaca inca 30 de zile spre a deveni definitiva, sa o legalizati si eventual sa o puneti in executare silita printr-un executor (daca nu se plateste de buna voie pensia).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul este de 30 de zile de la data pronunțării, dar de obicei durează mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa iau hotararea? ravaell ravaell Buna ziua, acum mai bine de jumatate de an, am avut un proces cu tatal meu pentru pensia alimentara, nu a mai vrut sa plateasca dupa ce am terminat liceul dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am câștigat un proces pentru pensie alimentara continuare ... Alexandra713 Alexandra713 Buna ziua ,am câștigat un proces pentru pensie alimentara continuare acum 3 luni de zile ,am intrat in luna a 4-a de când am câștigat procesul la tribunal ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)