avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate maneagheorghe10

Activitate maneagheorghe10

Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 luni din 2020.
Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 luni din 2020.
Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Imobilul are parter + E1+E2+ pod, (9 apartamente si pod) conform certificat de autorizare.
Proprietarii acestui bloc au vândut cele 9 apartamente, iar ei au rămas în prezent cu podul în suprafață de 140,39 mp, pe care l-au transformat în penthouse.
Pe ceilalți proprietari (inclusiv pe mine, proprietar al ap. 8) îi deranjează următoarele:
1. A transformat ușa de acces pe terasă în usă cu intrarea în apartamentul lor.
2. A pus stăpânire pe întreaga terasă, care are o suprafață de 349 mp.
3. Nu a cerut acordul niciunuia dintre proprietari.
4. De mai bine de 3 ani plouă în balconul ap 8. I-am pus în vedere să repare terasa. A promis de multe de ori, dar nu a făcut nimic în acest sens.
Mai sunt și alte nereguli, dar cele de mai sus sunt stringente.
Întrebare: Ce putem face?

- Editat de admin: Nu mai precizați în mesaje numele persoanelor fizice sau juridice cu care aveți probleme. Regulamentul forumului nu permite asta. -
Ce dimensiuni legale trebuie să naibă un loc de parcare cumpărat odata cu apartamentul?
Completare: imobilul e în Otopeni, are parter + E1+E2+ pod, (9 apartamente si pod) conform certificat de autorizare seria B, nr. 3480, Eu am ap 8 (et 2) pe care l am cumpărat în 2010. Ulterior, proprietarul imobilului, a vândut si celelalte apartamente(8), iar dumnealui a rămas cu podul, pe care l a transformat în penthouse(160 m pătrati).
Nu a cerut nicio aprobare de la ceilalti proprietari ( nu exista o asociatie creată după lege). Mai mult, a montat lift pe care l foloseste exclusiv el, cu toate ca fiecare proprietar dintre cei 9 are în contract plătit spatiu lift.
Ultima neregulă: a construit deasupra balconului meu zid de rezistentă care mareste spatiul penthousului cu aproximativ 2 metri, neexistând o infrastructura adecvata a terasei. Cum ploua in balcon iar eu n am acces la terasa, deoarece accesul la terasa duce în penthousul domnului.
Ce fac? Primaria Otiopeni e complice
Pot sa fac plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ilfov?
multumesc, g manea,
Buna seara! Sunt G manea
Întrebare: are dreptul legal un proprietar al unui apartament sa acapareze terasa unui bloc și sa construiască un apartament fără acordul celorlalți proprietari?