Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 luni din 2020.
Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Sunt administratorul unic al SC EDITURA ...... SRL, cu doi asociati, eu si fiica, firma nu are angajati, a avut activitate economică în 2019 si primele 2 luni din 2020.
Este eligibilă pentru obținerea de granturi?
Imobilul are parter + E1+E2+ pod, (9 apartamente si pod) conform certificat de autorizare.
Proprietarii acestui bloc au vândut cele 9 apartamente, iar ei au rămas în prezent cu podul în suprafață de 140,39 mp, pe care l-au transformat în penthouse.
Pe ceilalți proprietari (inclusiv pe mine, proprietar al ap. 8) îi deranjează următoarele:
1. A transformat ușa de acces pe terasă în usă cu intrarea în apartamentul lor.
2. A pus stăpânire pe întreaga terasă, care are o suprafață de 349 mp.
3. Nu a cerut acordul niciunuia dintre proprietari.
4. De mai bine de 3 ani plouă în balconul ap 8. I-am pus în vedere să repare terasa. A promis de multe de ori, dar nu a făcut nimic în acest sens.
Mai sunt și alte nereguli, dar cele de mai sus sunt stringente.
Întrebare: Ce putem face?
- Editat de admin: Nu mai precizați în mesaje numele persoanelor fizice sau juridice cu care aveți probleme. Regulamentul forumului nu permite asta. -
Ce dimensiuni legale trebuie să naibă un loc de parcare cumpărat odata cu apartamentul?
Completare: imobilul e în Otopeni, are parter + E1+E2+ pod, (9 apartamente si pod) conform certificat de autorizare seria B, nr. 3480, Eu am ap 8 (et 2) pe care l am cumpărat în 2010. Ulterior, proprietarul imobilului, a vândut si celelalte apartamente(8), iar dumnealui a rămas cu podul, pe care l a transformat în penthouse(160 m pătrati).
Nu a cerut nicio aprobare de la ceilalti proprietari ( nu exista o asociatie creată după lege). Mai mult, a montat lift pe care l foloseste exclusiv el, cu toate ca fiecare proprietar dintre cei 9 are în contract plătit spatiu lift.
Ultima neregulă: a construit deasupra balconului meu zid de rezistentă care mareste spatiul penthousului cu aproximativ 2 metri, neexistând o infrastructura adecvata a terasei. Cum ploua in balcon iar eu n am acces la terasa, deoarece accesul la terasa duce în penthousul domnului.
Ce fac? Primaria Otiopeni e complice
Pot sa fac plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ilfov?
multumesc, g manea,
Buna seara! Sunt G manea
Întrebare: are dreptul legal un proprietar al unui apartament sa acapareze terasa unui bloc și sa construiască un apartament fără acordul celorlalți proprietari?