avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate criss_nst

Activitate criss_nst

Răspuns la discuția ma ameninta ca imi ia copilul
va multumesc f mult pentru ajutor.sa speram ca nu se va ajunge la proces.
va multumesc ffff mult pentru raspunsuri iar daca imi va intenta proces pt pg de vizita cu siguranta voi apela la un avocat.va multumesc!
am inteles.as vrea daca s-ar putea ca vizitele sa se desfasoare numai in prezenta mea pt nu as avea incredere sa o ia el sa plece cu ea,as innebuni. va multumesc pentru raspuns!
buna ziua!va rog daca se poate sa ma ajutati sau sa ma lamuriti intr-o problema!
sunt divortata din aprilie 2007 iar in urma casatoriei a rezultat un copil minor (fetita) care mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila mie ca mama spre crestere si educare.tatal nu a cerut si nici nu i s-a dat dreptul la pg de vizitare,doar a fost obligat la plata unei pensii de intretinere pe care nu a platit-o niciodata de la divort pana acum.(mentionez ca in momentul divortului copilul avea aproximativ 7 luni),cu toate acestea i-am dat voie sa isi vada copilul de cate ori a vrut si a putut...acum,de aproape 1 luna nu am mai fost de acord sa il las s-o vada si a inceput cu amenintari ca imi va lua copilul,ca nu am ce sa-i fac pt neplata pensiei pt ca ca si-a lasat serviciul,ca o sa obtina dreptul sa mi-o ia foarte des si in weekend-uri...intrebarea mea este ce poate obtine el in caz ca imi deschide proces avand in vedere ca nu are serviciu sau chiar daca intre timp s-ar angaja,are datorii peste tot,nu are venituri si mai ales conditii unde sa duca copilul pentru ca la mama lui unde sta este o mizerie de nedescris si aceasta se afla in permanenta stare de ebrietate?care este maximul pe care il poate obtine in caz de vreun proces?ce as putea face eu?va rog sa ma ajutati daca se poate!va multumesc! cristina nastase
VA MULTUMESC!M-AM MAI LINSTIT
buna ziua!ma confrunt cu o problema nu prea placuta si v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un sfat!
sunt divortata din aprilie 2007.din urma casatoriei a rezultat un copil minor (fetita)care prin hotarare definitiva si irevocabila mi-a fost incredintat mie ca mama spre crestere si educare,tatal nu a cerut pg de vizita si nici n hotarare nu scrie ca ar avea dreptul.tot ce are el ca obligatie este plata unei pensii lunare de 300ron pe care nu a platit-o niciodata de aproape 2 ani...m-a tot dus cu vb ca are fel si fel de probleme,ba ca si-a deschis o firma si ca banii o sa mii dea din urma,...in tot acest timp eu l-am lasat sa vada copilul cu toate ca nu are dreptul legal la un pg de vizita si cu toate ca nu a dat pensia.acum,de 1 luna nu l-am ma lasat sa o vada pt ca am vazut ca nu are de gand sa dea niciun ban si bineanteles ca a inceput cu amenintari de genul..."m-am interesat eu si nu ai ce sa-mi faci ca nu am serviciu","ca de 1 luna nu imi vad fata si o sa vezi ca o sa fac si ca o sa dreg"...intrebarea este?!ce ii pot face eu?as vrea sa ne lase in pace.nu trebuia cumva sa anunte la tribunal ca nu mai are serv?ce poate pati el?nu merita acest copil...ma ameninta ca o sa mi-o ia,ca el vrea s-o vada in fiecare saptamana si s-o ia in weekend...nu voi accepta asa ceva niciodata.el nu e in stare sa ii dea pensia da pai sa aibe grija de ea.va rog sa imi spuneti ce as putea face,am obosit,vreau sa ne lase in pace...influenteaza negatv copilul...va multumesc!
ar fi super.multumesc pentru ajutor!
va multumesc pentru raspuns!eu nu mai am pasaport si speram ca sa nu mai fie nevoie sa imi fac pentru ca este o chestiune de timp.m-am hotarat cam tarziu sa plec si...speram ca nu mai e nevoie de atata umblatura pe la toate birourile mai ales ca acum este vacanta si stai ore intregi la cozi pt ca nimeni nu te baga in seama.oricum o sa sun si la politia de frontiera sa vad ce imi spun.multumiri!
buna ziua!v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un rasp la intrebarea : cum pot sa plec din tara in vacanta cu fiica mea de 1 an si 10 luni?
sa va spun care e situatia: sunt divortata din 14 aprilie 2007 iar prin hotarare ramasa definitiva si irevocabila mi s-a increditat fetita spre crestere si educare mie iar tatal nu a cerut pg de vizita,nimic...decat ca este obligat la plata unei pensii de intretinere.as vrea acum sa plec cu fiica in vacanta la sora mea in italia pentru vreo 2 saptamani si as vrea sa stiu de ce acte sau ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a iesi din tara?imi trebuie semnatura tatalui cu toate ca nu are drept de vizita?trebuie sa ii fac pasaport fetitei deoarece al meu a expirat dar pot trece cu buletinul?imi trebuie sa am la mine hotararea si cerificatul ei? in speranta ca am scris ce trebuie ca sa ma pot face inteleasa,astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc!
Răspuns la discuția ce poate obtine?
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.imi sunt de foarte mare ajutor.
o sa stiu ce voi face mai departe.nu vreau sa imi fie copilul afectat in niciun fel si de aceea nu doresc ca sa fie dus ca un trofeu pe cine stie unde.
mii de multumiri!