avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate turchy_20

Activitate turchy_20

Răspuns la discuția drept de bunica
credeti k dak era posibil ma mai gandeam la aceasta varianta?de 3 ani ma chinui cu acest dement de ginere care nu ma lasa sa-i vad.pe fata o vad tot cand are el chef adik de 2-3 ori pe an mai ales k si distanta e mare nu pot nici macar sa o urmaresc.ei sunt la tulcea eu la constanta.dar ms oricum.
Discuție drept de bunica
pot sa deschid actiune in instanta impotriva ginerelui crae nu ma lasa sa-mi vad nepotul.?nici fata nu ma lasa sa o vad .au fost nenumarate scandaluri cand m-au dus sa o vad dar acesta ma impiedica.am acest drept si daka da cum trebuie sa procedez?
Răspuns la discuția Drept de vizitare nepot
si ce ar trebui sa fac ?cui sa ma adresez?
pot sa-mi dau in judecata ginerele si fiica pt a obtine drept de vizaita pentru nepotul meu.acestia nu-mi dau voie sa-l vad iar in 8 luni l-am vazut de 5-6 ori.
Răspuns la discuția Violente din partea ginerelui
mentionez k fata nu este minora are 21 ani.dar chiar si asa nu inteleg dc nu ma lasa sa o vad mai ales k are si un copil mic.despre politie ce sa mai spun... am sunat la 112 si mi-au dat tot mie amenda pt tulburarea linistii publice.
nu pot sa-mi vad fata din cauza sotului ei care nu ma lasa sa intru in curte la el
de cate ori ma duc ma asteapta cu niste tigani carora le zice nasul care ne imbrancesc in masina.am nenumarate amenintari pe telefonul mobil.poza in care mi-a lovit masina,cand m-a strans de gat lasandu-mi urme.pot depune plangere impotriva lui?
am avut un act pentru pamant si mi s-a dat despagubiri pentru el in bani.acum astept banii(cand or veni:)) si mi s-a mai dat un titlu de conversie in actiuni la fondul proprietatea. nu au auzit brokerii de el deci nu stiu ce sa fac cu aceasta hartie ,cui sa ma adresez.am de asteptat probabil
am o fata care a fugit de acasa,s-a maritat,a facut un copil dar sotul ei nu ma lsa sa o vad.am nenumarate mesaje pe telefonul mobil in care el ma ameninta ,m ainjura,si-mi interzice sa intru in curte.il pot actiona in judecata pe baza mesajelor din telefon