avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violente din partea ginerelui
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violente din partea ginerelui

nu pot sa-mi vad fata din cauza sotului ei care nu ma lasa sa intru in curte la el
de cate ori ma duc ma asteapta cu niste tigani carora le zice nasul care ne imbrancesc in masina.am nenumarate amenintari pe telefonul mobil.poza in care mi-a lovit masina,cand m-a strans de gat lasandu-mi urme.pot depune plangere impotriva lui?
Cel mai recent răspuns: turchy_20 , utilizator 07:18, 6 Aprilie 2009
Daca exista hotarire judecatoreasca care va da dreptul sa vizitati sau sa vedeti copilul si vi se interzice acest drept,puteti formula plingere.
La fel si pentru amenintari si lovire.
In tara sunt legi si trebuiesc respectate de toata lunea.

Detectiv Particular FILIP STELIAN
Daca aveti o hotarare judecatoreasca pentru vizitarea minorului ,formulati plangere la politie pentru nerespectarea hotararii judecatoresti,conf.art.271 c.pen.
In cazul in care nu aveti o astfel de hotarare formulati la instanta actiune pentru a vi se stabili un program de viizitare a minorului.
Formulati plangere impotriva celor care va impiedica prin folosirea fortei sau telefonati la politie in momentul in care acestia procedeaza astfel cum ati aratat.copiile de pe eventualele procese verbal desanctionare a contraventiilor pot fi folosite ca probe intr-un eventual proces sau in eventualitatea formularii unei plangeri
De acord cu sustinerile d-lui detectiv.
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2009
Radu Gabrian, Mediator
Eu inteleg ca nu este vorba de un minor din moment ce este casaorita poate nu este minora si mai mult ca sigur nu e din moment ce e casatorita cu un om care nu se intelege cu soacra, inseamna ca nu a fost nevoie de acordul ei, nu?!
mentionez k fata nu este minora are 21 ani.dar chiar si asa nu inteleg dc nu ma lasa sa o vad mai ales k are si un copil mic.despre politie ce sa mai spun... am sunat la 112 si mi-au dat tot mie amenda pt tulburarea linistii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire Lacramioara Lacramioara Buna ziua! Am fost lovita de un individ cu pumnul in fata, m-am dezechilibrat si m-am lovit cu capul de perete. Am chemat Politia, insa in momentul sosirii ... (vezi toată discuția)
Amenintarea este motiv de plangere penala? mariapopescu mariapopescu Dupa decesul mamei,tata a ramas sa locuiasca in casa parinteasca cu fratele meu Din cauza unui teren pe care mi l-a donat mama acum cativa ani,fratele mi-a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ganirolf ganirolf Buna ziua, Doresc sa stiu cum se procedeaza in cazul unui proces deschis in urma unei plangeri contraventionale. Mentionez ca in datat de 8.04.2009 am ... (vezi toată discuția)