Cu siguranta imi vor fi afectate , fiindca firma la care lucrez acum banuiesc ca nu ma mai va plati daca va trebui sa lupt pe front , imi vor zice ca sunt platit acolo cu solda de soldat - noul venit (solda) va fi undeva la 5-10% din venitul actual ,...si in plus nici nu vor mai avea angajati , daca 95% vor fi si ei chemati ca si mine .
Am statutul de rezervist , si presupunand ca apare stare de mobilizare sau de razboi si voi fi chemat de autoritati , cum se procedeaza cu plata urmatoarelor ?
- pensie alimentara
- rate bancare
-facturi utilitati locuinta ?
Multumesc in avans pentru raspuns .
Buna ziua , dupa un proces de 4 ani instanta a stabilit doar ca sunt si eu mostenitor alaturi de fratele vitreg , cu cota egala cu a lui , de 1/2 . Atat .
Daca as avea intentia de a cadea de acord cu el asupra impartirii bunurilor (terenuri si cladiri) intr-un act notarial , mi-e teama sa nu am ulterior probleme , in sensul sa imi fie solicitate de catre institutii - cadastru , primarii - acte pe care nu le-as avea , de aceea am pus aceasta intrebare .
in urma unui proces de succesiune , am ajuns la o intelegere asupra impartirii unor imobile . Pe langa actul notarial care va consemna acest lucru , ce documente trebuie sa solicit fostilor proprietari - va trebui sa solicit de exemplu certificat de proprietate ?
In cazul in care copilul meu major a abandonat studiile pentru care a solicitat initial pensie alimentara , dar ulterior a inceput alte studii , pot solicita returnarea pensiei alimentare pentru perioada de abandon a studiilor ? Adica a frecventat un an , apoi a abandonat si a inceput la alta institutie de invatamant .
Aceeasi intrebare si in cazul in care copilul meu a fost angajat in plus si la o societate comerciala .