avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , In cazul in care copilul meu major a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , In cazul in care copilul meu major a abandonat studiile ...

Buna ziua ,

In cazul in care copilul meu major a abandonat studiile pentru care a solicitat initial pensie alimentara , dar ulterior a inceput alte studii , pot solicita returnarea pensiei alimentare pentru perioada de abandon a studiilor ? Adica a frecventat un an , apoi a abandonat si a inceput la alta institutie de invatamant .
Aceeasi intrebare si in cazul in care copilul meu a fost angajat in plus si la o societate comerciala .
Multumesc in avans pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:57, 15 Ianuarie 2022
Solicitati sistarea pensiei daca e angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metode simple pentru sistarea pensiei alimentare cu acordul partilor. GabrielaMaracineanu GabrielaMaracineanu Buna ziua. Cer si eu ajutorul intr-o problema. Se poate ca pensia alimentara sa fie sistata cu acordul partilor,fara a se ajunge in instanta? Adica ce acte ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara IONUTTTT IONUTTTT CUM TREBUIE PROCEDAT PENTRU SISTAREA PENSIEI ALIMENTARE PENTRU UN BAIAT IN VARSTA DE 22 ANI CARE URMEAZA CURSURILE DE INVATAMANT LA DISTANTA ALE UNEI FACULTATI ... (vezi toată discuția)