avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate robertateglas

Activitate robertateglas

Discuție Teren
Bună seara , cum as putea sa achiziționez un imobil/teren în România pe numele meu , dar sa nu ma afecteze problema soțului meu care a scos bani din banca (Marea Britanie )
Nu știu cum sa postez

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Incercat i sa prezentati situația cu mai multe amănunte și adresați intrebarea în forumul de drept penal poate va răspunde cineva specializat.Din postarea dvs inițială am crezut ca este vorba despre o revizuire în civil...

Av angajat am avut din momentul în care am început demersurile
Scaderea arestului domiciliar din Marea Britanie exacutat în baza mandatului de arestare

Cum.v-a dus de nas și care era adevarul?Ce obiect avea procesul dvs încât av nu avea experienta-?Oricum nu va așteptați la minuni chiă daca aveați av angajat la acest moment procesual e greu .

7 luni de zile ma fost dusa de nas în necunostinta de cauza... Am aflat adevărul la final

robertateglas a scris:

Am avut avocat angajat, dar incompetenta pt asemena cazuri și a spus cuvântul

Modelele sunt pur orientative,contează motivarea cererii de revizuire și.incadrarea în motivele prevăzute de lege.In cazul dvs ceasul al 12 lea a trecut de mult probabil sansele sunt infime.Daca inteleageati sa va angajați av erau putin mai mari decât infime dar tot foarte mici.

Am avut avocat angajat, dar incompetenta pt asemena cazuri și a spus cuvântul

Modelele sunt pur orientative,contează motivarea cererii de revizuire și.incadrarea în motivele prevăzute de lege.In cazul dvs ceasul al 12 lea a trecut de mult probabil sansele sunt infime.Daca inteleageati sa va angajați av erau putin mai mari decât infime dar tot foarte mici.

Avocat
Bună ziua caut un avocat competent pentru revizuirea unui dosar penal,
Soțul a fost arestat la domiciliu în Marea Britanie timp de 1 an și 6 luni ajuns în Ro, statul roman a refuzat deducerea acestui arest domiciliar ei considerându-l control, ciudat este ca în documentul trimis de autoritățile Britanice este specificat clar ca a fost plasat în arest la domiciliu. Sentința a fost definitiva dar eu nu sunt împăcată cu decizia luata, din câte am văzut DN avocat nu avea cunoștințele necesare pt un asemenea proces.
Bună seara ma poate ajuta cineva cu un model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului, deci sentința a fost definitiva și suntem nemulțumiți de ea, drept de contestație sau apel nu mai avem
Răspuns la discuția arest domiciliar
as dori sa iau contact cu dumneavoastra. problema e ca noi apartinem de Hunedoara dv de bucuresti . iar eu sunt in anglia (cu 3 copii cel mai mare avand 8 ani) imi este imposibil sa ajung pt a vorbi fata in fata
daca stiti dv o solutie as fi deschisa la orice este de facut. eu fiind un om de rand fara studii superioare imi este greu de acceptat ideea ca , primid informatiile cerute de ei si clarificandu-se ca fiind arest la domiciliu ei considera ca e control judiciar
Răspuns la discuția arest domiciliar
multumesc pentru raspuns . doamna av care e angajata sustine ca, dupa parerea ei trebuie dedus . la penultima infatisare s-a primit hartie de la NCA(national crime angency) departamentul din Uk unde se specifica perioada stata si ca el a fostpus in arest domiciliar in toata perioada pana la extradare
duppa ce a facut fapta din Ro pentru care are condamnarea el mai facuse 2 aresturi preventive in germania si doar dupa ce terminase aceste aresturi ,in romania s-a tinut sedinda pt judecare care a ramas definitiva din cate am inteles au fost in concurs/concurente , dar nici acelea nu vor sa le scada

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie analizate piesele dosarului de avocat pentru a se vedea exact problema.
Daca este control judiciar nu are nicio sansa.

Daca credeti ca a greșit instanta legea va da dreptul.de a plăti avocat pentru a studia dosarul si apoi, daca avocatul va da unda verde, sa va si reprezinte si sa castigati in instanta superioara.

Buna seara, va rog frumos sa ma lămuriti si pe mine cu o problema personala. Sotul meu a fost in arest la domiciliu 1 an si 4 luni in baza mandatului de extrădare, in momentul de fata el se afla in penitenciar in Romania. A avut instanța pentru recunoașterea acestei perioade dar a fost respins pe baza ca ei considera ca a fost un control judiciar. Intrebarea mea este ,de ce nu se ia in calcul pentru ca eu m am informat ca Cedo au dat o lege prin care se cere deducerea arestului la domiciliu facut in strainatate in baza unei condamnări in Romania (cazul lui).