avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuirea dosarului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuirea dosarului penal

Avocat
Bună ziua caut un avocat competent pentru revizuirea unui dosar penal,
Soțul a fost arestat la domiciliu în Marea Britanie timp de 1 an și 6 luni ajuns în Ro, statul roman a refuzat deducerea acestui arest domiciliar ei considerându-l control, ciudat este ca în documentul trimis de autoritățile Britanice este specificat clar ca a fost plasat în arest la domiciliu. Sentința a fost definitiva dar eu nu sunt împăcată cu decizia luata, din câte am văzut DN avocat nu avea cunoștințele necesare pt un asemenea proces.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
robertateglas, utilizator
Pe forum nu se fac recomandari, trebuie sa cautati dvs singur avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului robertateglas robertateglas Bună seara ma poate ajuta cineva cu un model pentru formularea unei cereri de revizuire a dosarului, deci sentința a fost definitiva și suntem nemulțumiți ... (vezi toată discuția)
Propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile admisa rosica rosica Buna ziua ,sotul meu a fost retinut pentru 30 de zile pentru furt din locuinta .el este recidivist ,la dosar nu sunt amprentele lui in locuinta nu exista ... (vezi toată discuția)
arest domiciliar robertateglas robertateglas Buna seara, va rog frumos sa ma lămuriti si pe mine cu o problema personala. Sotul meu a fost in arest la domiciliu 1 an si 4 luni in baza mandatului de ... (vezi toată discuția)