avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate NICU TICU

Activitate NICU TICU

Cineva a construit ilegal o cabană pe un teren extravilan, moștenit de la mama mea... Mentionez ca nu am cf pe teren, singura dovada fiind registrul agricol și zeci de martori ca este al meu... Urmează sa fac demersuri pentru obținerea titlului de proprietate și înscrierea în Cf? Cum pot sa procedez cu aceasta speță??? Sper sa nu fi început el ilegal demersurile pentru intabulare, pentru ca atunci probabil trebuie sa merg în instanta pentru închidere de CF... Care ar fi primii pași cu care sa încep???
Bună ziua ! Exista cadrul legal prin care sa pot refuza supervizarea la locul de munca de către un superior pe care îl bănuiesc de rea intenție și sa solicit alt superior ? Mulțumesc frumos !!! Menționez ca lucrez în sectorul privat !!!
Răspuns la discuția Patrimoniu de afectatiune :
Ce ma interesează: am un PFA și doresc sa obtin fonduri europene, dar pentru aceasta am nevoie de un contract autentificat de notar prin care sa demonstreze ca dețin și teren ! Am putea face acest contract cu tatăl meu, dar problema e ca nu avem extras cf pe teren, adică avem aceeași problema ca mai mult de jumătate din tara... doar la Registrul agricol figura ca și proprietari!

trandafir2 a scris:

In principiu, patrimoniul de afectatiune este un patrimoniu propriu persoanei (fizice sau juridice) care se infiinteaza, sau care fiinteaza. Deci, fiti mai explicit asupra a ceea ce va intereseaza.

Se poate face patrimoniu de afectatiune între mine , persoana fizica autorizata și tatăl meu pentru curtea casei ? Menționez ca singura dovada este adeverinta de la primarie, nu dispunem de CF
Discuție Cod Caen Corect
Bună seara,

As dori sa infiintez un Srl, iar ca activitate sa ofer consultanta pentru întocmirea și depunerea unor dosare, persoane fizice și juridice, la unele institutii ale statului, în domeniul agricol! Nu știu care cod Caen se foloseste: 7022 sau 7490! Ma puteți ajuta cu un sfat? Mulțumesc anticipat
Tocmai asta nu inteleg: în fisa postului scrie clar ca trebuie studii superioare, în regulamentul de funcționare al ministerului de resort la fel, nu angajează personal fără studii superioare, deoarece se pierde acreditarea, dar suntem încadrați cum am amintit! Ce spuneți, am vreo șansă în instanta?
325706 inspector pentru conformare ecologica sunt incadrat! Eu am absolvit facultatea de știinta mediului, putea sa ma inadreze inspector de specialitate Ecolog!!!
Bună ziua! As vrea sa va prezint speța în legătură cu situația mea contractuala la actualul loc de munca: sunt angajat de aproximativ 8 ani de zile la o societate, în fisa postului mi se cer studii superioare în domeniul unde am absolvit, regulamentul de funcționare redactat de către ministerul de resort ne cere studii superioare, dar, potrivit COR sunt încadrat cu studii medii sau postliceale! Am aflat de aceasta incadrare anul trecut, când am vrut sa particip la un concurs de angajare la stat, unde mi se cereau 7 ani vechime în specialitatea studiilor! Bun, în acest moment dacă acționez firma în instanță, am șanse sa mi se recunoască retroactiv anii de vechime în specialitatea studiilor? MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU RĂSPUNS!!!