avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Supervizare locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Supervizare locul de munca

Bună ziua ! Exista cadrul legal prin care sa pot refuza supervizarea la locul de munca de către un superior pe care îl bănuiesc de rea intenție și sa solicit alt superior ? Mulțumesc frumos !!! Menționez ca lucrez în sectorul privat !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
NICU TICU, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:53, 27 Noiembrie 2021
Nu exista text de lege pentru o asemenea situație.
Puteti sesiza angajatorul, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, motivand si proband solicitarea de inlocuire supervizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu plateste salariul, as. de sanatate si nu-mi da cartea de munca hestiax hestiax Am lucrat la o firma 2 ani si de 4 luni nu mai lucrez acolo. Problema este ca inca nu am primit cartea de munca inapoi, recent am aflat ca firma nu a platit ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesionala cornellia cornellia Buna-ziua,intrebarea mea este referitoare la incadrarea la locul de munca,mentionez ca lucrez intr-un centru de zi,ca educator specializat conform studiilor ... (vezi toată discuția)
Comunicare cu angajatorul constantin2408 constantin2408 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul are obligatia legala sa-mi raspunda la o solicitare facuta pe mail ,sau este obligatoriu sa trimit ... (vezi toată discuția)