avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate KOVY

Activitate KOVY

Buna dimineata Comunitate,
Am avut un accident pentru neacordare de prioritate unui biciclist iar urmarea a fost avarierea bicicletei in proportie de 70% si ceva pagube la masina(aripa stanga, oglinda,si portiera stanga)
Evaluarea accidentului a fost facuta de Politie la locul faptei
M-am inteles cu cel pagubit(biciclistul) pentru despagubire
Intrebare:Mai trebuie sa anunt pe cei de la Asigurari in cazul in care m-am inteles(impacat) cu cel pagubit(biciclistul)??
Buna ziua Comunitate
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Pot sa donez terenul intravilan si terenul extravilan?
Bună ziua,
Doresc sa ma ajutați în următoarea speta:
La data de 01.05 2021 m-am pensionat din cadrul MAI la limita de varsta, 55 ani - pensie militara
Anterior am lucrat ca civil 16 ani și 8 luni.
Intrebare:
Pot sa depun dosarul pentru pensie civila pentru anii lucrați ca civil(16 ani și 8 luni)??
Va mulțumesc anticipat

Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate cumula pensia de stat pentru limita de varsta cu salariu în mediul privat.

Comunitate, va rog procedura infiere copil major
Bună ziua Comunitate, se poate cumul pensie de stat la limita de varsta cu salariu în mediul privat??
Multumesc
Bună ziua, sunt pensionar militar la limita de varsta și doresc angajare în mediu privat.
Se poate?
Bună seara, pot face vânzarea cumpararea casei și a terenurilor la orice notar indiferent de județ?
Bună ziua Comunitate pot sa dezbat succesiunea cu frații mei pe curți, constructii(casa de locuit a părinților și cea a bunicilor situate în aceiași curte dar cu titluri de propietate diferite) în vederea vânzării fără a include terenurile intravilane și extravilane ce rezulta din ambele titluri de propietate(părinți + bunici)?
Apoi se face succesiunea și pe terenurile intravilane și extravilane(parinti+bunici)
Bună seara Comunitate, cine face evaluarea masei succesorale pentru eliberarea certificatului de mostenitor?
Ce costuri are?
Multumesc