avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineata Comunitate, Am avut un accident pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineata Comunitate, Am avut un accident pentru neacordare ...

Buna dimineata Comunitate,
Am avut un accident pentru neacordare de prioritate unui biciclist iar urmarea a fost avarierea bicicletei in proportie de 70% si ceva pagube la masina(aripa stanga, oglinda,si portiera stanga)
Evaluarea accidentului a fost facuta de Politie la locul faptei
M-am inteles cu cel pagubit(biciclistul) pentru despagubire
Intrebare:Mai trebuie sa anunt pe cei de la Asigurari in cazul in care m-am inteles(impacat) cu cel pagubit(biciclistul)??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 30 Ianuarie 2023
Legislatia prevede din anul 2009, că accidentele ușoare pot fi soluționate și printr-o înțelegere amiabila, cu ajutorul companiilor din domeniul asigurarilor.
Daca vehiculul dv a suferit pagubele enumerate,probabil ve=ti dori sa executati reparatii,mai ales ca detineti PV contraventie incheiat de politie,deci trebuie sa informati asiguratorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet suspendat pentru neacordare de prioritate hexagon45 hexagon45 Undeva in Brasov mi s-a luat carnetul pentru neacordare de prioritate rezultata doar cu pagube materiale .Vreau sa stiu la cate zile de suspendare ma astept si ... (vezi toată discuția)
Amenda neprezentare pentru declarare accident sandman sandman Buna ziua. Am si eu o problema: am fost lovit de un autoturism, in timp ce depasea pe contrasens ( adica era pe sensul meu ), in oglinda retrovizoare stinga ... (vezi toată discuția)
Accident cu biciclist pe drum national, alcool in sange 1,2 la mie, ma loveste cu intentia vadita de a schimba directia de mers adicxu adicxu Intr-o zi ma deplasam pe drum National in Localitate,drum cu acostamet,limita 50 km.Moment in care un biciclist ma loveste de pe sensul opus directiei mele de ... (vezi toată discuția)