Intr-o zi ma deplasam pe drum National in Localitate,drum cu acostamet,limita 50 km.Moment in care un biciclist ma loveste de pe sensul opus directiei mele de mers in aripa stanga si imi ajunge pe parbriz,acesta schimbat brusc directia din paralel dorind sa se accidenteze,treaca strada el stie.Avea o alcoolemie de 1,2 la mie,fara vesta. Am avut 7 metri de franare si masina am oprito la 7,4 m metri de el.in spatele meu o alta masina a oprit cu 18 metri de franare,masina de marfa fara abs.El a fost ranit,eu pagube de 8000 ron parbriz,aripa,oglinda,usa stanga deformata (opel insignia 2013 ,opc ).Inca nu mi-a venit rezolutia sau ceva de genul,am avut martor din spate,3 martori pe marginea drumului am inteles ceva localnici si masina de pe contrasens. Cum sa procedez sa pot recupera ceva din prejudiciu.
Trebuie sa-l dati in judecata pentru pagubele pe care vi le-a cauzat, apoi sa ii executati eventualele venituri sau proprietati. E de durata si cu sanse destul de mici sa obtineti mare lucru. Nu aveti CASCO?