avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu Biciclist pe drum National, alcool in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu Biciclist pe drum National, alcool in sange 1,2 la mie, ma loveste cu intentia vadita de a schimba directia de mers

Intr-o zi ma deplasam pe drum National in Localitate,drum cu acostamet,limita 50 km.Moment in care un biciclist ma loveste de pe sensul opus directiei mele de mers in aripa stanga si imi ajunge pe parbriz,acesta schimbat brusc directia din paralel dorind sa se accidenteze,treaca strada el stie.Avea o alcoolemie de 1,2 la mie,fara vesta. Am avut 7 metri de franare si masina am oprito la 7,4 m metri de el.in spatele meu o alta masina a oprit cu 18 metri de franare,masina de marfa fara abs.El a fost ranit,eu pagube de 8000 ron parbriz,aripa,oglinda,usa stanga deformata (opel insignia 2013 ,opc ).Inca nu mi-a venit rezolutia sau ceva de genul,am avut martor din spate,3 martori pe marginea drumului am inteles ceva localnici si masina de pe contrasens. Cum sa procedez sa pot recupera ceva din prejudiciu.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:31, 13 Octombrie 2013
Trebuie sa-l dati in judecata pentru pagubele pe care vi le-a cauzat, apoi sa ii executati eventualele venituri sau proprietati. E de durata si cu sanse destul de mici sa obtineti mare lucru. Nu aveti CASCO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident vatamare corporala biciclist cmedith cmedith Buna seara, am o situatie in care sunt implicat: fiind ora 17:40 afara este intuneric, drum neiluminat, plecam de la lucru si la intersectia cu drumul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea vinovatiei in accident rutier de catre politist marius_brn marius_brn Va rog sa ma ajutati sa incerc si eu sa stopez acesti politisti corupti. Ma aflam pe o sosea in localitate cu 2 benzi separate de dubla linie continua si ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor... accident din culpă!? lucix151 lucix151 Buna ziua, As avea nevoie de o părere profesionista pentru situația întâmpinată de tatăl meu, mai exact daca are sens sa apelez la serviciile unui ... (vezi toată discuția)