avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate fabiana_jovv

Activitate fabiana_jovv

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
si eu le vreau ,daca se poate
fabiana_jovv@yahoo.com
multumesc anticipat
:love2:
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
acolo se discuta despre admiterea in barou #-o
Răspuns la discuția de unde-mi ridic cartea de munca?
Multumesc frumos pentru sfaturi!
Răspuns la discuția de unde-mi ridic cartea de munca?
Multumesc mult pt raspuns , insa mai am o nelamurire.
Presupunand ca nu mi s-a intocmit carnet de munca ,adeverinta o pot solicita doar de la Inspectoaratul Scolar Judetean ?
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu cartea de munca.
In urma absolvirii unui liceu pedagogic in anul 2001, am profesat 1 an de zile ca educatoare la o gradinita din mediul rural pe un post de suplinitor, apoi in anul 2002 am renuntat la invatamant intrucat am fost admisa la o facultate in Bucuresti si nu am mai dorit sa mai profesez in acest domeniu.
Intrebarea mea este urmatoarea: de unde pot sa-mi ridic cartea de munca ? De la gradinita respectiva ( asta in cazul in care nu s-a desfiintat, deoarece se vehicula ca ar vrea sa o desfiinteze pe motiv ca ,in urma recensamantului s-a constatat faptul ca nu mai erau copii in sat , si astfel functionarea ei n-ar mai fi avut rost) sau de la ITM in care este arondata comuna in care se afla gradinita?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția resedinta
Multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție resedinta
Daca am incheiat un contract de inchiriere si mi-am stabilit resedinta la o alta adresa decat cea la care stau cu chirie este vreo problema? Copiile de pe aceste doua acte imi sunt necesare in vederea decontarii chiriei de catre o institutie de stat. Ar trebui sa- mi schimb resedinta la locul unde stau cu chirie ??? E obligatoriu???
Va rog , ASTEPT RASPUNSURILE DVS.!!!Multumesc anticipat!
:((
Răspuns la discuția luare in spatiu
Actele necesare in vederea luarii in spatiu sunt urmatoarele:
-cererea tip de solicitare a stabilirii resedintei ( pe care o iei de la ghiseul SEIP);
-CI - ul solicitantului (adica al tau ,care va ramane cca 3 zile la ei in vederea lipirii pe spatele CI a abtibildului care atesta stabilirea resedintei);
- documentul cu care se face dovada adresei de resedinta, original si copie( adica actul de proprietate al imobilului unde vei locui);
- CI -ul gazduitorului ( adica al proprietarului imobilului in care vei locui);
- un timbru fiscal de 1 RON.
P.S. Certificatul nu-ti trebuie !!!