avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate raluca_01

Activitate raluca_01

Bună ziua,am plătit un avans de 4000 de lei unei agenții de turism în septembrie, pt o excursie în Israel pt luna decembrie.Bineînțeles căci excursia s-a anulat, din spusele lor au reprogramat-o în martie.Noi nu dorim să mai mergem în Israel în situația dată ,vrem rambursarea banilor ,iar ei nu vor să -i înapoieze deoarece au spus căci in contract scrie ca se absolvă de orice vină în caz de război.Ce putem face?
Am o Întreprindere Individuală dar am angajați și profit pe ea.As vrea sa deschid un SRL și sa mut activitatea .Ce trebuie sa fac?
Buna ziua.As avea nevoie de un sfat ,cui ar trebui sa ma adresez?Vecinii de deasupra mea își atârna hainele pana in fata balconului meu acoperindu-mi toată luminozitatea!!Nu avem asociație de locatari !!


Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Platiti si dvs. chiar daca exista sau nu asociatie.
Daca nu platiti de bunavoie va pot actiona in instanta si au castig de cauza.
Aveti asociatie?

Nu avem asociație ,okay plătesc dar cât stabilesc vecinii sau cât vreau eu ?
Buna ziua,locuiesc într-un bloc unde am apartamentul proprietate personală ,iar vecini vor sa facă acoperișul blocului.Sunt obligat sa platesc cât cer vecinii pt acoperiș ?Sau cei de la etajul 4 trebuie sa își plătească singuri cheltuielile ?
Buna ziua.Am avut un contract pe perioada determinata de 6 luni iar angajatorul nu vrea sa îmi elibereze la sfârșit decizia de încetare a contactului de munca !!Nu este necesară ?Iar nota de lichidare mi-o eliberează doar copie.As avea nevoie de un sfat va rog frumos .Va mulțumesc